HOCHEI | CSM Galați s-a impus categoric în drumul spre primul loc

HOCHEI | CSM Galați s-a impus categoric în drumul spre primul loc
CSM “Dunărea”, trei meciuri în deplasare extrem de importante
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE: CSM ”Dunărea” a câștigat, scor 6-3 (3-0, 1-2, 2-1), în fața formației ACSH Gheorgheni, în meciul disputat miercuri seară, în deplasare, primul din seria celor trei jocuri consecutive de la Gheorgheni. Golurile gălățenilor au fost marcate de Zagidulin, Neznamov 2, Baskov, Mărcuș și Anton Butuchnov.


Echipa gălăţeană CSM “Dunărea” va juca în următoarele cinci zile trei partide cu ACSH Gheorgheni, toate în deplasare, în care ideal ar fi să obţină maximum de puncte pentru a-şi mări şansele să ocupe primul loc la finalul sezonului regulat al Campionatului Naţional.

Partidele de la Gheorgheni sunt programate astăzi, vineri şi duminică, de fiecare dată de la ora 18,30, iar echipa gălăţeană are nevoie să scoată cât mai mult puncte, minimum cinci, pentru a mai rămâne matematic cu şanse la primul loc. “Mai avem șanse să terminăm pe primul loc şi vom lupta din răsputeri pentru a atinge acest obiectiv pe care ni l-am stabilit noi, în vestiar. Ne dorim mult să câştigăm toate aceste trei meciuri de la Gheorgheni şi să urcăm pe primul loc. Suntem încrezători, ştim că putem face asta”, a declarat Adrian Irimia, căpitanul echipei gălăţene.

În schimb, pentru formaţia din Gheorgheni aceste trei jocuri  nu mai au nici o miză, aceasta urmând să intre în semifinale  de pe locul patru indiferent de rezultate.

În lupta pentru primul loc au mai rămas doar Corona Braşov şi CSM “Dunărea”, a treia clasată în acest moment, SC Miercurea putând să mai urce cel mult până pe poziţia secundă. Situaţia din clasament este următoarea: conduce Corona Braşov cu 87 de puncte din 35 de meciuri, urmată de CSM „Dunărea” – 79 puncte din 31 partide şi SC Miercurea Ciuc – 77 puncte din 34 meciuri.

Corona mai are un singur meci de jucat în sezonul regulat, la Braşov, cu ACSH Gheorgheni, iar ciucanii două, ambele cu CSM „Dunărea” (unul la Galaţi).

Formaţia gălăţeană mai are aceste trei meciuri de la Gheorgheni şi cele două cu SC Miercurea Ciuc, acestea din urmă încă neprogramate. În total, CSM „Dunărea” are nevoie de cel puţin 11 puncte din cele cinci partide pe care le mai are de jucat în sezonul regulat, asta în cazul în care Corona nu se va încurca acasă cu cei din Gheorgheni. La egalitate de puncte cu cei din Braşov, CSM Galaţi ar avea avantajul rezultatelor directe.

 

Citit 1314 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.