UPDATE | Victorie, Galațiul termină pe primul loc! Duminică, începem semifinala la Galați

UPDATE | Victorie, Galațiul termină pe primul loc! Duminică, începem semifinala la Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, vineri, 5 aprilie 2019 | CSM ”Dunărea” Galați a câștigat (vineri seară) partida din deplasare cu SC Miercurea Ciuc, scor 4-3. În urma acestui rezultat, echipa gălățeană a încheiat sezonul regulat pe primul loc. În semifinale, CSM ”Dunărea” Galați va întâlni formația care a terminat pe locul patru, ACSH Gheorgheni. Primul meci din semifinală este programat duminică de la ora 18,30 la Galați.


Duminică avem meci tare, la Patinoar: fie pentru primul loc cu ciucanii, fie primul din semifinala cu Gheorgheni | Este posibil ca sâmbătă să avem, la Brașov, startul în play-off, semifinalele Campionatului Naţional de hochei, conform deciziei Comitetului Executiv al FRHG. Cel mai târziu, luni va fi primul meci din play-off.

Programul este în trei variante, în funcţie de rezultatele ultimelor două jocuri din sezonul regulat, dintre CSM “Dunărea” Galaţi şi SC Miercurea Ciuc, primul programat vineri, ora 18.30, la Miercurea Ciuc, al doilea la Galaţi, duminică.

Formaţia gălăţeană are nevoie de două puncte din aceste dispute pentru a termina sezonul regulat pe primul loc. În clasament, CSM Galați se află pe locul secund, cu 85 de puncte, în timp ce harghitenii ocupă locul trei, cu 77 de puncte (după ce li se va aplica penalizarea de trei puncte ca urmare a neprezentării în luna decembrie, la Brașov). Echipa Corona Brașov este liderul momentului, cu 87 de puncte, iar ACSH Gheorgheni a încheiat sezonul regulat pe locul 4, cu 66 de puncte.

Varianta 1

Dacă CSM “Dunărea” Galați ia vineri cele două puncte care îi sunt necesare pentru a-și asigura primul loc în sezonul regulat, meciul de la Miercurea Ciuc, ultimul joc, cel de la Galaţi, nu va mai avea loc.

Astfel, sâmbătă ar începe semifinală Corona -  Miercurea Ciuc, la Brașov (al doilea tot aici, luni), iar duminică, la Galaţi, semifinală CSM ”Dunărea” - Gheorgheni, cu al doilea meci tot la Galaţi, luni.

Varianta 2

Dacă CSM “Dunărea” Galaţi pierde vineri, dar câștigă partida de duminică, de acasă, cu harghitenii, luni vom avea, la Brașov, primul meci Corona - Miercurea Ciuc, din semifinală, următoarele două fiind programate la Ciuc, pe 12 și 13 aprilie, iar ultimele două la Brașov, pe 18 şi 19 aprilie. Apoi, urmează ca echipele din Galaţi şi Gheorgheni să-şi stabilească de comun acord programul.

Varianta 3

Dacă CSM Galaţi nu obţine cele două puncte necesare pentru primul loc din jocurile cu Miercurea Ciuc, de astăzi și duminică, vom avea startul semifinalei Brașov - Gheorgheni luni, iar cei din Galaţi şi Miercurea Ciuc trebuie să se pună de acord asupra programului.

Sigur este că duminică, de la ora 18.30,  vom avea meci cu miză mare la Galaţi: fie cu SC Miercurea pentru primul loc în sezonul regulat, fie cu ACSH Gheorgheni, primul din seria meciurile din semifinală.

 

 

Citit 3480 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2019 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.