FUTSAL | United, tot mai aproape de finală
Foto: Sonia Baciu

FUTSAL | United, tot mai aproape de finală
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: United Galați este tot mai aproape de finală, după a câștigat derbiul grupei semifinale, scor 2-1, în fața Autobergamo Deva.


Echipa gălățeană United va juca astăzi, de la ora 18,45, derbiul grupei semifinale, urmând săîntâlnească formația Autobergamo Deva, pe teren propriu. United, cu 6 puncte, ca urmare a victoriei în fața echipei FK Odorheiu Secuiesc și a clasării pe prima poziție în grupă, abordează meciul ca favorită, în timp ce devenii sunt pe locul secund, cu 4 puncte.

”Este un meci în care cel care câștigă are șanse foarte mari să joace finala campionatului. Suntem foarte bine pregătiți pentru acest meci, în ultimele partide în care am jucat am evoluat foarte bine, din punctul meu de vedere, și mai ales după victoria de la Odorheiu, dar și prin prisma jocului pe care l-am avut acolo. Sunt sigur că sala va fi plină, ca la orice derbi care s-a jucat la Galați, și sperăm să ne ducă spre victorie. Toată lumea este aptă de această ”finală” din grupe. Și adversarii noștri sunt conștienți că dacă nu trec cu bine de acest meci, măcar cu un egal, le va fi foarte greu. Suntem pregătiți și o să dăm totul să câștigăm”, a declarat Florin Ignat, antrenorul echipei gălățene. El a mai spus că își dorește să stea doar pe banca tehnică în derbiul din această seară. ”Sunt foarte mulți factori de care depinde prezența mea în teren. Vă spun sincer că aș vrea să rămân doar pe bancă, iar dacă reușesc, asta înseamnă că totul este foarte bine. O să fie un meci dificil, sper ca jucătorii să conștientizeze că este cu adevărat o finală”, a precizat Ignat.

Directorul tehnic, Cristi Ștefu, îndeamnă publicul să vină la sală, unde la pauză susținătorii echipei gălățene vor avea parte de surprize. ”Ne bucurăm că jucăm acasă și că avem avantajul publicului nostru. Îi așteptăm în număr cât mai mare să fie alături de noi”, a spus Cristi Ștefu.

Citit 1116 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Aprilie 2019 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.