CSM Galați, la o singură victorie de finală
Foto: Sonia Baciu

CSM Galați, la o singură victorie de finală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Hocheiștii de la CSM ”Dunărea” Galați vor juca, astăzi, de la ora 18.30, meciul al treilea din semifinala cu ACSH Gheorgheni, în deplasare. Cu scorul general de 2-0, după victoriile categorice, 6-1 și 7-3, de la Galați, ”Dunărea” are șansa să închidă semifinala chiar la Gheorgheni.

Cel mai bun jucător din sezonul regulat, Igor Fefelov (foto, numărul 90 pe tricou), consideră că formația sa poate să închidă semifinala în meciurile de la Gheorgheni (astăzi și mâine, dacă este necesar). ”Am început mai greu al doilea meci, nu știu de ce, poate că nu am fost destul de concentrați, dar am revenit în repriza a doua, ne-am făcut treaba și am învins. La prima pauză, antrenorul ne-a spus câteva cuvinte despre meci, am revenit și am câștigat. Vrem să închidem semifinala în trei meciuri, pentru că avem forță, nu am avut prea multe meciuri în sezonul regulat, și cred că putem”, a spus Igor Fefelov.

Tot astăzi se dispută şi meciul al treilea din cealaltă semifinală, SC Miercurea Ciuc - Corona Brașov (1-1 la general, fiecare echipă câștigând cu scorul 4-3, în over-time).

Dacă ambele semifinale se vor încheia după meciurile de astăzi și mâine, atunci pe 15 și 16 aprilie vor fi primele două partide ale finalei. În cazul în care în vreuna din semifinale va fi nevoie și de meciul cinci (14 aprilie), atunci finala va începe pe 19 aprilie, urmând să se încheie cel târziu pe 25 aprilie.

Citit 926 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 18:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.