Oţelul a rămas fără unul dintre campioni

Oţelul a rămas fără unul dintre campioni
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Adrian Sălăgeanu, unul dintre fotbaliştii care a fost campion cu Oţelul în 2011 şi a revenit apoi pentru a se implica în proiectul Suporter Club Oţelul, atât din teren cât şi ca membru cotizant, şi-a reziliat contractul, la cererea sa. De asemenea, s-a oficializat şi despărţirea de fundaşul dreapta Alexandru Vasile.

Deloc surprinzător, ratarea obiectivului promovării n-a rămas fără urmări în ceea ce priveşte componenţa lotului. Dezamăgit din mai multe puncte de vedere, primul care a solicitat rezilierea pe cale amiabilă a fost unul dintre cei mai importanţi jucători, Adrian Sălăgeanu. „Întotdeauna am tratat fotbalul cu respect, nu mi-am bătut joc niciodată, iar în momentul în care nu sunt tratat la fel, prefer să plec”, a declarat Sălăgeanu. Acesta a ajuns la un acord de reziliere a contractului încă din 10 aprilie, dar plecarea sa de la Oţelul a fost oficializată abia ieri, printr-un comunicat al clubului.

Adrian Sălăgeanu, campion al României şi al Supercupei cu Oţelul, a revenit în tricoul roş-alb-albastru în iulie 2017.

De asemenea, rezilierea contractului pe cale amiabilă s-a făcut şi în cazul fundaşului dreapta Alexandru Vasile, care venise la Oţelul de la echipa de liga a doua Juventus Bucureşti, tot în vara anului 2017.

Foarte aproape de un deznodământ similar se află şi portarul Adelin Iliescu, care nici nu a mai fost la ultimul meci, pierdut sâmbătă, scor 2-1, în deplasarea de la CSM Focşani. Iliescu a fost portarul titular al Oţelului în precedentele jocuri din acest sezon al Ligii a III-a.

Meci acasă, mutat la Lieşti

În etapa următoare, SC Oțelul Galați urmează să joace, din postura de echipă gazdă, cu formația Foresta Suceava, sâmbătă, 20 aprilie. Acest meci nu va avea loc ca de obicei, la stadionul “Oţelul”, ci la Lieşti. Acestă mutare provizorie este cauzată de găzduirea la stadionul „Oţelul”, în perioada 18-20 aprilie, a unui eveniment cultural sportiv de amploare, cu ocazia „Zilei Sănătății și Securității în Muncă 2019”, organizat de către proprietarul bazei sportive, combinatul ArcelorMittal. Cu această ocazie, arena beneficiază după mulți ani de lucrări de igienizare și cosmetizare. Meciul Oţelul - Foresta Suceava, de la Lieşti, va începe la ora 17.00.

 
Citit 3900 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.