Oţelul a rămas fără unul dintre campioni

Oţelul a rămas fără unul dintre campioni
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Adrian Sălăgeanu, unul dintre fotbaliştii care a fost campion cu Oţelul în 2011 şi a revenit apoi pentru a se implica în proiectul Suporter Club Oţelul, atât din teren cât şi ca membru cotizant, şi-a reziliat contractul, la cererea sa. De asemenea, s-a oficializat şi despărţirea de fundaşul dreapta Alexandru Vasile.

Deloc surprinzător, ratarea obiectivului promovării n-a rămas fără urmări în ceea ce priveşte componenţa lotului. Dezamăgit din mai multe puncte de vedere, primul care a solicitat rezilierea pe cale amiabilă a fost unul dintre cei mai importanţi jucători, Adrian Sălăgeanu. „Întotdeauna am tratat fotbalul cu respect, nu mi-am bătut joc niciodată, iar în momentul în care nu sunt tratat la fel, prefer să plec”, a declarat Sălăgeanu. Acesta a ajuns la un acord de reziliere a contractului încă din 10 aprilie, dar plecarea sa de la Oţelul a fost oficializată abia ieri, printr-un comunicat al clubului.

Adrian Sălăgeanu, campion al României şi al Supercupei cu Oţelul, a revenit în tricoul roş-alb-albastru în iulie 2017.

De asemenea, rezilierea contractului pe cale amiabilă s-a făcut şi în cazul fundaşului dreapta Alexandru Vasile, care venise la Oţelul de la echipa de liga a doua Juventus Bucureşti, tot în vara anului 2017.

Foarte aproape de un deznodământ similar se află şi portarul Adelin Iliescu, care nici nu a mai fost la ultimul meci, pierdut sâmbătă, scor 2-1, în deplasarea de la CSM Focşani. Iliescu a fost portarul titular al Oţelului în precedentele jocuri din acest sezon al Ligii a III-a.

Meci acasă, mutat la Lieşti

În etapa următoare, SC Oțelul Galați urmează să joace, din postura de echipă gazdă, cu formația Foresta Suceava, sâmbătă, 20 aprilie. Acest meci nu va avea loc ca de obicei, la stadionul “Oţelul”, ci la Lieşti. Acestă mutare provizorie este cauzată de găzduirea la stadionul „Oţelul”, în perioada 18-20 aprilie, a unui eveniment cultural sportiv de amploare, cu ocazia „Zilei Sănătății și Securității în Muncă 2019”, organizat de către proprietarul bazei sportive, combinatul ArcelorMittal. Cu această ocazie, arena beneficiază după mulți ani de lucrări de igienizare și cosmetizare. Meciul Oţelul - Foresta Suceava, de la Lieşti, va începe la ora 17.00.

 
Citit 3802 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 18:50

4 comentarii

 • postat de Cetatean
  Marți, 23 Aprilie 2019 06:00
  5.13.217.***
  Si uite asa nu se mai scrie nimic in presa locala de Otelul nostru , GATA OARE?
  0
  1
  Raportează
 • postat de sorin
  Marți, 16 Aprilie 2019 11:40
  193.231.148.***
  in primul rad pacat ca pleaca salageanu,apoi trebuie recontruit totul ,din puntul meu prea multi salariati in jur de 50 cred s-au mai multi??? La o echipa de liga a 3a cu 30 de jocuri ai 27 de jucatori eu cred ca 18 jucarori de camp si 2 portari erau suficienti , in conducere sunt 7 conducatori platiti dar cam 3 erau destuli, in staf era sunt 7 ,4 ajungeau apoi nu se specifica cat oameni sunt la personal administrativ si serv de paza pt ca mi se par foarte multi bani nejustificati si acolo . Eu cred ca cel putin nu treabuia sa avem datorii si cred ca erau bani si pt un lot superior valoric .Cred ca cu 2 oameni angajati sa tunda terenul,curatenie in stadion etc 3 agenti de paza si o femeie care spala echipament si face curat nu sar fi cheltuit 750 000 lei reorganizare baieti ,si 7 conducatori neplati sunt prea multi,prea multi sefi
  4
  11
  Raportează
 • postat de fan FC Otelul Galati
  Marți, 16 Aprilie 2019 09:32
  86.124.26.***
  Pacat, pleaca tot mai multi oameni din club. Ori este o ocazie buna pentru reconstructie ori clubul se va dezintegra. Depinde cat de solida este 'fundatia'. Sper in prima varianta.


  Hai FC Otelul Galati
  2
  8
  Raportează
 • postat de Onica
  Marți, 16 Aprilie 2019 09:17
  5.13.217.***
  Si uite asa echipa se destrama incet si sigur , bataie luam la ordinea zilei cu cine vrei si cu cine nu vrei si o sa vedeti cum, ajungem si pe locurile 3-4 si apoi desfiintarea din toamna daca nu sant bani , serozitate , ambitie.
  2
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.