Cupa Regelui a revenit la Galați

Cupa Regelui a revenit la Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Campionatul Național de Karate Tradițional pentru copii, desfășurat la Iași, s-a încheiat cu un bilanț foarte bun pentru karateka celor trei cluburi de specialitate din Galați, Meikyo, Karate Cluk și Kodo, aceștia obținând 32 de medalii, dintre care 8 de aur, 14 de argint și 11 de bronz. Evenimentul a reunit peste 400 de sportivi, de la 44 de cluburi din țară.

Meikyo (antrenori Dana Stamate Farkaș, Adrian Farkaș, Eusebiu Diaconu și Octavian Tilică) a obținut 26 de medalii (8 aur, 14 argint și 4 bronz), iar cu cele 970 de puncte acumulate s-a situat pe primul loc în ierarhia clubului şi astfel a recucerit ”Cupa Regelui”, trofeu pe care l-a ”smuls” de la clubul tecucean Taiko.

Cea mai bună prestație a fost cea a lui Răzvan Postelnicu, care a obținut trei medalii de aur (două la individual și una pe echipe, alături de David Rusu), un argint și un bronz, la copii 1. Celelalte rezultate au fost următoarele: copii 1, Alexandra Tomiță - aur, argint și bronz, David Rusu - argint, Ioana Zăvoiu - două argint, Ciprian Robu - aur; copii 2, Yasmina Zamfir - argint și bronz, Teodora Homner și Andreea Suditu - câte un argint, Ioana Zaharia - un argint și un bronz; copii 3, Ana-Maria Cucu - aur și argint, Daria Chiriac - argint, George Buruiană - aur, Rebecca Tudorache - argint; copii 4, Mateo Talașman și Patrick Munteanu - câte un argint.

Evoluții foarte bune au avut și sportivii David Anghel, Patrick Parfene, Andrei Cucu, Alexandra Ivanov, David Andone, Crina Lupu și Paula Coman, care s-au clasat în primele 8 locuri ale clasamentului.

De la Karate Club (antrenori Nicolae Mărăndici, Adrian Coman și Silviu Băraru), cel mai bun rezultat a fost obținut de Ioana Neagu - medalia de argint, la copii 2. La aceeași categorie de vârstă au mai fost obținute trei medalii de bronz, prin Rareș Ioniță, Radu Cazacu și Alexandru Dumitru, primii doi obținând și două clasări pe locul 5, în timp ce David Pușcașu a ocupat un loc 6. La copii 1, Maryo Malasincu și Rareș Sasu au obținut câte o medalie de bronz.

Sportivii de la Kodo (antrenori Mihai Cristian Tâmpeanu și Alin Daiciu) au cucerit două medalii de bronz, prin Nicolas Popescu și Tudor Petrea. Au avut o evoluție foarte bună și Vlad Hagiu, Anastasia Tătărucă și Teodora Dumitrache.

Astfel, în urma rezultatelor obținute ca aceste ”Naționale”, Clubul Meikyo Galați are 15 sportivi calificați pentru Campionatul Mondial de Karate Fudokan programat în Germania, la Stuttgart, în luna noiembrie a acestui an.

Citit 2022 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2019 10:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.