Vis spulberat. România a fost atât de aproape de finală (FOTO)

Vis spulberat. România a fost atât de aproape de finală (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După 2-2 la general, meciul decisiv, cel de dublu, s-a disputat într-a atmosferă de poveste. În Kindarena din Rouen, România prin perechea Simona Halep și Monica Niculescu a câștigat primul set al ”decisivului” din semifinala Fed Cup cu Franța, 7-5. Dar, Kristina Mladenovici și Caroline Garcia au revenit, luându-l pe al doilea, 6-3. În ultimul set, unul dramatic, interzis cardiacilor, Franța a fost mai inspirată, în momentele cheie, încheindu-l cu 6-4.

”A fost grozav, nu mă așteptam să pierdem, am fost atât de aproape, nici nu aveți idee cât de aproape am fost. Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi”, a declarat Monica Niculescu, cea intrată în teren doar la meciul de dublu.

”A fost un vis frumos, să jucăm semifinala cu Franța. Le mulțumesc fetelor pentru toată dăruirea. Decizia de a o introduce în teren, la dublu, pe Simona a venit ca urmare a accidentării Irinei (n.r. entorsă, la 1-1 și 5-2 pentru Parmentier). Pot spune că sunt foarte mulțumit de decizia pe care am luat-o și dacă ar fi să o iau de la capăt aș face la fel”, a precizat Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României.

În cadrul conferinței de presă, de după meciul de dublu, cu lacrimi în ochi, Irina s-a declarat dezamăgită de rezultat, dar a ținut să îi mulțumească Simonei pentru dăruire. Irina a venit la conferință într-un picior, vizibil afectată de accidentare și de rezultat.

Citit 1699 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 00:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.