UPDATE. FC Universitatea, înfrângere în prelungiri

UPDATE. FC Universitatea, înfrângere în prelungiri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE, sâmbătă, 27 aprilie 2019. Echipa FC Universitatea a pierdut, scor 1-2 (1-0), în fața formației Heniu Prundu Bârgăului. Golul victoriei a fost marcat în prelungiri, acesta fiind al doilea meci pierdut, pe teren propriu, în această manieră de către fotbalistele gălățene.


Echipa feminină de fotbal are meci acasă. Formaţia FC Universitatea Galaţi va juca, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei bistriţene Heniu Prundu Bârgăului, în cadrul etapei a 16-a, antepenultima, din sezonul regulat al Ligii 1. Meciul va avea loc la stadionul "Siderurgistul", cu începere de la ora 11,00.

Echipa gălăţeană, care a coborât după etapa trecută pe locul 7, are nevoie de victorie pentru a reveni pe o poziţie care să o ducă în grupa locurilor 4-6 din faza a doua a campionatului. Antrenorul principal Alexandru Caracaş a spus că vrea de la jucătoarele sale „să fie mai organizate pe teren, mai ascultătoare şi mai unite”, pentru a reconfirma printr-un victorie că alcătuiesc o echipă redutabilă pe teren propriu. Adversara din acest meci, Heniu Prundu Bârgăului, reprezintă un adversar puternic, care se află pe locul 3, poziţie pe care se situa şi precedentul adversar al gălăţencelor de pe teren propriu, Universitatea Alexandria, în faţa căreia s-au impus cu 4-0.

Citit 1714 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Aprilie 2019 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.