UPDATE: Arcada va întâlni Dinamo în finala Cupei României la volei
Foto: Sonia Baciu

UPDATE: Arcada va întâlni Dinamo în finala Cupei României la volei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, ora 20.00: Arcada s-a calificat în finala Cupei României, după ce a câștigat, scor 3-0, în fața formației Știința Explorări Baia Mare. Cu un început de meci cu emoții, în care au fost conduși, cu băimărenii care au avut minge de set, gălățenii s-au repliat și au reușit să câștige primul set (27-25). Actul secund a fost fără istoric, Arcada adjudecându-l în numai 20 de minute, ca apoi în setul al treilea să fie încheiat cu scorul de 25-19.

Duminică, de la ora 17.30, CSM Arcada va juca împotriva celor de la Dinamo, care au eliminat, surpinzător, VM Zalău - vicecampioana României.  


UPDATE: Dinamo s-a calificat în finala Cupei României, după ce a trecut, scor 3-1, de VM Zalău - vicecampioana Diviziei A1 de volei.  


După cucerirea în urmă cu o săptămână a titlului de campioană a României în Divizia A1, voleibaliştii de la CSM Arcada vor încerca în acest weekend să își atingă și cel de-al doilea obiectiv propus pentru acest sezon, câștigarea ”Cupei României”. Acesta ar putea fi eventul pentru voleiul gălățean, dar și o ”dublă” pentru antrenorul Sergiu Stancu, care anul trecut a obținut ambele trofee cu echipa Tricolorul Ploiești.

Turneul final al ”Cupei României” va avea loc la Alexandria, iar CSM Arcada va juca semifinala astăzi, de la ora 18,30, cu Știința Explorări Baia Mare, echipă ce a încheiat campionatul pe locul 8. În meciurile directe cu Știința, CSM Arcada s-a impus cu 3-2 în turul sezonului regulat, la Baia Mare, și cu 3-0, în retur, la Galați.

Cealaltă semifinală se va disputa de la ora 16,00, între VM Zalău (vicecampioana) și Dinamo (locul 4). Finala va avea loc duminică, de la ora 17,00 (televizare DigiSport).

Sergiu Stancu, antrenorul principal al echipei gălăţene, a spus că momentele de sărbătoare de după câştigarea campionatului au trecut şi că jucătorii săi şi-au regăsit nivel de concentrare optim pentru o nouă competiţie importantă. „A fost o stare de euforie, una normală după câştigarea în premieră a campionatului, unul foarte greu, dar a trecut. Acum avem de îndeplinit al doilea obiectiv al clubului pentru acest sezon, să câştigăm şi acest trofeu. Echipa a dovedit în decursul acestui sezon că este cea mai bună din România şi vrem să confirmăm acest lucru şi prin ridicarea unui nou trofeu, cel al Cupei României”, a declarat antrenorul campionilor din Galaţi.

Pentru CSM Arcada acesta este al treilea an consecutiv în care ajunge în turneului final al Cupei României, acum două sezoane reușind să câștige acest trofeu, primul din istoria clubului, după care a urmat câştigarea Supercupei.

Citit 1669 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2019 20:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.