Festival nautic de Ziua Dunării

Festival nautic de Ziua Dunării
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Maraton pe o lungime de 36 km şi semimaraton (20 km), precum şi o probă sprint în traversul Dunării la care să participe sportivi legitimaţi la cluburile din ţară şi străinătate, sportivi amatori cu caiace, canoe şi orice ambarcaţiune fără motor, acestea sunt competiţiile propuse Primăriei Galaţi de Asociaţia Club Sportiv Nautic Mila 80, pentru a marca ziua internaţională a fluviului.

În dezbaterea şi avizarea comisiilor Consiliului Local a ajuns un proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Galaţi şi Asociația Club Sportiv Nautic Mila 80 Galați, în vederea organizării şi desfăşurării în perioada 29-30 iunie 2019 a evenimentului sportiv Festivalul „Cupa Dunării de Jos”, ajuns la a doua ediţie.

Asociaţia care promovează sporturile pe apă solicită sprijin financiar pentru organizarea acestui eveniment, iar municipalitatea este dispusă să-i asigure suma de 19.750 lei din bugetul local, pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentului.

Administraţia locală este convinsă că un asemenea eveniment contribuie la promovarea acestei discipline sportive în rândul gălăţenilor, dar şi a unui stil de viaţă sănătos.

Mai rămâne să fie de acord şi consilierii locali.

Citit 2363 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.