Festival nautic de Ziua Dunării

Festival nautic de Ziua Dunării

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Maraton pe o lungime de 36 km şi semimaraton (20 km), precum şi o probă sprint în traversul Dunării la care să participe sportivi legitimaţi la cluburile din ţară şi străinătate, sportivi amatori cu caiace, canoe şi orice ambarcaţiune fără motor, acestea sunt competiţiile propuse Primăriei Galaţi de Asociaţia Club Sportiv Nautic Mila 80, pentru a marca ziua internaţională a fluviului.

În dezbaterea şi avizarea comisiilor Consiliului Local a ajuns un proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Galaţi şi Asociația Club Sportiv Nautic Mila 80 Galați, în vederea organizării şi desfăşurării în perioada 29-30 iunie 2019 a evenimentului sportiv Festivalul „Cupa Dunării de Jos”, ajuns la a doua ediţie.

Asociaţia care promovează sporturile pe apă solicită sprijin financiar pentru organizarea acestui eveniment, iar municipalitatea este dispusă să-i asigure suma de 19.750 lei din bugetul local, pentru organizarea şi desfăşurarea evenimentului.

Administraţia locală este convinsă că un asemenea eveniment contribuie la promovarea acestei discipline sportive în rândul gălăţenilor, dar şi a unui stil de viaţă sănătos.

Mai rămâne să fie de acord şi consilierii locali.

Citit 1378 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 15:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro