Duminică, Patricia Țig joacă în finala ITF de la Cancun

Duminică, Patricia Țig joacă în finala ITF de la Cancun
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

 UPDATE: Patricia Țig s-a calificat în finala de la Cancun (15.000 de dolari) după ce a învins-o, scor 6-2, 6-0, pe mexicanca Fernanda Contreras Gomez. În ultimul act al turneului, Țig o va întâlni pe argentinianca Melany Solange Krywoj (venită din calificări). Pentru gălățeanca de 24 de ani aceasta a fost a noua victorie consecutivă, iar duminică va juca în a treia finală la rând. Săptămâna trecută, Țig și-a trecut în palmares primul trofeu de la revenirea în circuit, la numai câteva luni de când a devenit mamă.


Patricia Țig continuă seria turneelor ITF de la Cancun (15.000 dolari), unde săptămâna trecută a obținut primul trofeu după 2014, acesta fiind reușit la a treia finală consecutivă din Mexic. Țig, locul 191 ITF, s-a calificat în semifinala unui nou turneu de la Cancun, după ce a învins-o, scor 6-3, 6-1, pe franțuzoaica Tiphanie Fiquet.

În semifinală, Patricia Țig, cap de serie 2, o va întâlni pe Fernanda Contreras Gomez (Mexic, beneficiara unui wildcard).  În primele două tururi, Țig a avut o evoluție impecabilă, fără niciun game cedat, 6-0, 6-0 cu Isha Budwal (India), respectiv cu Arantxa Sanchez (Columbia).

Altfel, gălățeanca Gabriela Talabă a pierdut duelul românesc din Cehia, în turneul de la Prerov (25.000 dolari), după ce a fost învinsă de Miriam Bulgaru, scor 6-3, 2-6, 6-3, în ”sferturi”.

Citit 1900 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iunie 2019 21:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.