Oţelul renunţă la promovare

Oţelul renunţă la promovare

Evaluaţi acest articol
(28 voturi)
2 comentarii

Consiliul Director al SC Oţelul a stabilit pentru următorul sezon al Ligii a III-a un obiectiv realist, raportat şi la situaţia financiară, renunţându-se deocamdată la atacarea promovării. Se va miza pe jucătorii tineri gălăţeni, pentru formarea unei echipe competitive în viitorul apropiat, misiune ce i-a fost încredinţată antrenorului Alexandru Ciobanu.

"Având în vedere situația actuală a grupării oțelare, membrii Consiliului Director au decis ca obiectivul principal în noua stagiune să îl reprezinte formarea și pregătirea unei echipe alcătuite din jucători promovați din cadrul Centrului de Copii și Juniori, alături de jucătorii gălățeni care au activat și în sezonul precedent pentru culorile roș-alb-albastre. Astfel, formația ce va reprezenta Oțelul în noul sezon va avea în mare parte în componență jucători născuți și crescuți în Galați, care vor avea misiunea de a practica un fotbal atractiv pentru suporteri, iar dezvoltarea acestui nucleu să permită formarea unei echipe competitive care în viitor să atace și obiective mai îndrăznețe", se spune într-un comunicat al clubului.
Misiunea de a forma o echipă cu un nucleu format din gălăţeni, care să ajungă să poată ţinti promovarea peste două-trei sezoane, i-a fost încredinţată lui Alexandru Ciobanu, tehnicianul în vârstă de 33 de ani revenind astfel pe postul de antrenor principal la Oţelul, pe care l-a mai ocupat şi în sezonul 2017-2018.
Gălăţeanul Alexandru Ciobanu, care iniţial a fost preparator fizic la SC Oţelul, are din 2012 Licenţa "A" UEFA, iar din 2014 şi pe cea de preparator fizic. În octombrie 2017 a fost promovat antrenor principal la SC Oţelul, poziţie în care s-a aflat până la finalul sezonului 2017-2018. Ediţia de campionat 2018-2019 a început-o din nou ca preparator fizic al echipei gălăţene, iar în luna ianuarie a acestui an a plecat în Oman, ca antrenor principal al formaţiei de primă ligă Al Orouba, unde mai activase în sezonul 2015-2016.

Citit 4233 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 01:22

2 comentarii

 • postat de e o bataie de joc la otelul Joi, 27 Iunie 2019 17:08 92.114.82.*** Link la comentariu
  2
  2

  tot ala e presedinte de club de fotbal?...... nici nu ma mir! la anul care vine "otelul" asta e pe desfiintare. sperati sa vindeti ceva juniori, asta a fost de la inceput un target. ati vrut bani pe vorbe....... niste "conducatori "ce au zis ca vind puii clostii de aur....au zis ca, ce daca ai fost sudor in combinat nu poti fi manager sportiv? mai ales daca si intretii stadionul lui mittal din banii dati de suporteri.

  Raportează
 • postat de Remus Dragan Joi, 27 Iunie 2019 12:10 178.138.35.*** Link la comentariu
  5
  11

  Otelul este clubul nr 1 din Galați. Sa fie susținut. Salut aceasta decizie a Otelului.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.