CSM Arcada, încă un transfer

CSM Arcada, încă un transfer
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ne aflăm în plină vacanţă competiţională pentru jucători, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre conducerile cluburilor, care nu-şi permit niciun respiro. Astfel stau lucrurile şi la echipa masculină CSM Arcada Galaţi, unde preocupările în vederea noului sezon sunt la ordinea zilei.

În cursul acestei săptămâni au fost "operate" primele două transferuri - ambele de marcă. Mai întâi a fost anunţul cu cooptarea în lotul gălăţean a unui internaţional spaniol. Este vorba despre un jucător cu o bogată experienţă, în vârstă de 36 de ani, component al echipei naţionale a Spaniei, Guillermo Hernan. Acesta va juca pe un post-cheie în orice "sextet" - cel de ridicător (coordonator).

După numai două zile, conducătorii campioane au anunţat perfectarea unui nou transfer. De data aceasta este vorba de un voleibalist mult mai cunoscut în campionatul românesc, un jucător autohton: Ciprian Matei. La cei 30 de ani ai săi, acesta este aureolat de o sumedenie de succese, completate cu o bogată experienţă competiţională. Are şi o carte de vizită pe măsură: a jucat la cluburi fruntaşe precum Steaua, CSM Bucureşti, în Franţa la Nice Volleyball, iar în sezonul recent încheiat a fost adversar al gălăţenilor, cu Volei Municipal Zalău.

Spre deosebire de majoritatea voleibaliştilor din ţară, Ciprian Matei este încă în perioadă competiţională, în calitate de component al lotului naţional. În această perioadă a fost programată „dubla” cu selecţionata Greciei, pentru finala Ligii de Argint. Meciul tur a avut loc în Grecia, miercuri (3-2 pentru România), iar partida retur este programată duminică, la Alexandria, meci ce va fi televizat de Digi Sport. În partida din Grecia, Ciprian Matei a fost cel mai productiv jucător al României, fiind realizator a 17 puncte.

Citit 1529 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2019 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.