Clasări onorabile la Cupa României

Clasări onorabile la Cupa României
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La "Cupa României", cea de-a doua competiţie naţională ca importanţă a echipelor de minifotbal, au participat 96 de formaţii, printre care şi două din Galaţi, Viitorul, câştigătoarea etapei judeţene a Cupei, şi Atletico Abcoz, locul al treilea în campionat.

În turneul care s-a desfăşurat la Bacău, Atletico Abcoz a învins, în grupă, pe Liriada Râşnov cu 3-2 şi a cedat cu 3-6 în faţa redutabilei echipe "La Maria şi Ion" Bucureşti, una cu jucători în regim profesionist, cu salarii lunare. Formaţia gălăţeană a avansat din grupă de pe locul secund, iar în primul tur eliminatoriu ("32-imi") a trecut cu 2-1 de Farmacia Victoria Tg. Jiu. A urmat încă o victorie, 3-2 la lovituri de departajare cu Phone Focşani (2-2 în timpul regulamentar) în "16-imi", oprindu-se după optimile de finală, învinsă cu 0-3 de Sporting Deva. În sezonul trecut, o altă echipă din Galaţi - Fratelli Bianconeri a "răzbit" până în sferturile de finală.

Lotul echipei Atletico Abcoz este format din: Tofan - Toma, Movileanu, Octavian Cireş, Bahnaşu, Dragoş Voicu, Onose, Sorin Cireş, Crăciun, Adamache şi Dumitran (conducători Vali Vrânceanu şi Aurelian Olteanu).

Cei de la Viitorul şi-au câştigat grupa, după 3-2 cu Coriolan Bacău şi 2-1 cu Temad Braşov, au trecut şi de primul tur eliminatoriu, 3-0 cu Narghila Baia Mare, fiind învinşi dramatic în "16-imi", 2-3 la loviturile de departajare cu Rapid Piatra Neamţ, după 1-1 în timpul regulamentar.

Lotul acestei echipe îi are în componenţă pe: Constantinescu, Damian - Vlad, Postelnicu, V. Stoian, G. Staicu, Gologan, Gârleanu, Codreanu, Chitoşcă şi Potorac, acesta fiind şi conducător al delegaţiei.

În următorul weekend (5-7 iulie), va urma cel mai important moment al sezonu, Turneul Final al Campionatului Naţional, care va avea loc la Oradea. La aceste întreceri vor fi prezente şi primele două clasate în campionatul gălăţean, Ajax Dulcisimo şi Fratelli Bianconeri, calificate după ce au jucat între ele finala mică a Turneului Regional, de la Botoşani.

Citit 1192 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2019 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.