Simona Halep, în optimile de finală de la Wimbledon

Simona Halep, în optimile de finală de la Wimbledon
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Simona Halep s-a calificat, vineri, în optimile de finală de la Wimbledon, după ce a trecut de Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1. Condusă cu 3-1 în primul set, românca s-a repliat, a luptat pentru fiecare minge. ”Am continuat să joc, să lupt pentru fuecare minge. Nu mă gândeam la scor. Apoi am început să mă simt tot mai sigură pe mine și mai puternică”, a declarat Halep în conferința de presă.

Simona Halep consideră că acesta a fost cel mai bun meci din an. ”Sunt foarte mulțumită. Cred că a fost cel mai bun meci al meu în acest an. Am jucat foarte bine și m-am simțit foarte încrezătoare. Am fost agresivă tot meciul, chiar dacă am fost condusă cu 3-1. Mă așteptam la un meci greu, știam că va lovi puternic, dar eram gata. Sunt foarte fericită că am putut câștiga cu o jucătoare precum Vika, pentru că e o jucătoare foarte bună”, a mai spus Halep. 

În ”optimi”, Simona Halep o va avea ca adversară pe revelația turneului, tânara de doar 15 ani, Cori Gauff (locul 313 WTA), care a reușit să o învingă pe Polona Hercog (Slovenia, locul 60 WTA), scor 3-6, 7-6 (7), 7-5, după ce a salvat două mingi de meci. Această victorie a dus-o pe americanca venită din calificări până pe locul 139, în clasamentul live. Cele două jucătoare nu s-au întâlnit niciodată.

Cel mai bun rezultat al SImonei Halep, la Wimbledon, a fost semifinala din 2014, pierdută în fața canadiencei Eugenie Bouchard, cu scorul de 7-6 (5), 6-2.  

 

Citit 1023 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.