Țig, revenire pe zgura bucureșteană

Țig, revenire pe zgura bucureșteană

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălățeanca Patricia Țig a obținut un wildcard pentru calificările la BRD Bucharest Open, după tureneul de precalificări organizat de FRT. Cu un număr foarte mare de solicitări și clasamentul apropiat al sportivelor, FRT a organizat un turneu de precalificări, unde au fost puse "la bătaie" două astfel de wildcarduri. Printre doritoare au fost și gălățencele Patricia Țig, încă fără clasament (dar cu loc protejat, în urma perioadei de maternitate), și Gabriela Talabă. Sistemul de joc a fost eliminatoriu, iar în semifinale au ajuns Patricia Țig, Miriam Bulgaru, Oana Simion și Gabriela Talabă. În finala mare au jucat Țig și Simion, meciul fiind câștigat cu 6-2, 6-4 de Patricia, în vreme ce în finala mică s-a impus, după un meci extrem de disputat, Miriam Bulgaru, cu 7-6(5), 5-7, 6-1, în fața Gabrielei Talabă. Calificările de la BRD Bucharest Open 2019 încep sâmbătă, 13 iulie, de la ora 10.00.

Citit 541 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 21:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro