Unic ofertant pentru lucrări pe bani publici

Unic ofertant pentru lucrări pe bani publici

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria municipiului Galați a încheiat un contract în valoare de 187.117,81 lei fără TVA, cu firma Simacons NBA SRL Galați, în vederea executării reparațiilor la Compexul Sportiv de pe strada Mihai Bravu nr. 3.
Pe 1 iulie 2019, Primăria a lansat pe portalul propriu o achiziție publică în valoare estimată de 190.000 de lei fără TVA, pentru "Reparații la sala de haltere și la camerele de la etajul 3 în Complexul Sportiv de pe str. Mihai Bravu".
Biroul de presă al Primăriei a precizat că în perioada imediat următoare se va semna contractul, iar apoi se va trece la executarea reparațiilor, care trebuie finalizate în termen de 60 de zile de la data semnării contractului.
Conform caietului de sarcini, firma contractantă trebuie să facă reparații la sala de box și  să mărească zona destinată secției de haltere, ambele aflate la parterul clădirii, precum și reparații la ultimul etaj, inclusiv la nivelul instalațiilor sanitare și electrice, respectiv la hidroizolația clădirii.

Citit 1431 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 21:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro