Patricia Țig, pe tabloul principal de la BRD Bucharest

Patricia Țig, pe tabloul principal de la BRD Bucharest
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

UPDATE: Patricia Țig a câștigat, luni, ambele meciuri din calificări, și a intrat pe tablorul principal al turneului de la BRD Bucharest Open, primul turneu WTA după o pauză de doi ani. Luni, a încheiat meciul cu Marina Melnikova, scor 5=7, 6-1, 6-1, (întrerupt duminică la 2-0, în setul decisiv), respectiv, cu bulgăroaica Isabella Shinikova, 6-3, 6-2. 

Marți, pe tabloul principal, Patricia Țig va juca împotriva unguroacei Anna Bodnar, locul 193 WTA. 


Gălățeanca Patricia Țig, fără clasament, s-a calificat în turul al doilea preliminar al turneului BRD Bucharest Open (13-21 iulie), după ce a învins-o pe românca Oana Simion, locul 645 WTA,, scor 6-4, 6-4. Ambele jucătoare și-au câștigat dreptul de a participa în calificări, cu wildcard, în urma unui turneu organizat de FR Tenis.

Țig a început mai greu partida de sâmbătă, reușind un break la debutul meciului, ca apoi Simion să câștige patru puncte consecutive. Gălățeanca s-a repliat, a egalat la 4-4, și a încheiat setul cu scorul de 6-4. Setul secund a avut exact același tipar cu primul act.

În faza următoare a calificărilor, Patricia Țig va juca, duminică, 14 iulie, împotriva Marinei Melnikova (Rusia, locul 305 WTA), care s-a calificat în urma abandonului germancei Anna Zaja. Melnikova conducea cu 6-3 în primul set.

Gabriela Talabă, locul 340 WTA, a ratat calificarea în turul secund, după ce a pierdut, scor 4-6, 2-6, în fața australiencei Jaimee Fourlis, locul 295 WTA.  Turneul de la București se desfășoară pe zgură și este de categoria International, cu premii totale de 250.000 de dolari. 

 

 

Citit 1469 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 06:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.