Cătălin Tofan s-a rupt de Marius Stan!

Cătălin Tofan s-a rupt de Marius Stan!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adjunctul lui Marius Stan a renunţat la postul său din conducerea Oţelului şi susţine că momentan va sta acasă * „Eram doar cu numele şef acolo”, se justifică Tofan, în timp ce directorul general al clubului de Liga I susţine că nu se aştepta la o asemenea decizie din partea colaboratului său *

Cătălin Tofan – carte de vizită

·    A împlinit 41 de ani în decembrie, este căsătorit şi are o fată

·    a jucat fotbal ca senior numai la Oţelul Galaţi, bifând 358 de meciuri în Liga I, cu 25 de goluri marcate (1988-2003)

·    a fost preşedinte şi antrenor secund la FCM Dunărea Galaţi (2004)

·    în 2005 a devenit vicepreşedinte, apoi director general adjunct la Oţelul

·    în ianuarie 2010 şi-a prezentat demisia din conducerea Oţelului.

A vrut să renunţe mai devreme

„Plănuiam din octombrie 2009 să-mi prezint demisia, dar n-am vrut să tulbur apele la echipă. Eram în plin campionat şi aveam nevoie de linişte.”

Astfel îşi începe explicaţia Cătălin Tofan pentru gestul care l-a surprins însuşi pe Marius Stan, cel care s-a trezit alaltăieri cu demisia adjunctului său pe birou.

„Nu mai eram mulţumit de ceea ce făceam la Clubul Oţelul. Consider că eram doar cu numele în conducere şi mi-am zis că este mai bine să renunţ. Vreau altceva, iar dacă acest club îmi va propune o altă funcţie, poate n-o voi refuza”, mai spune deja fostul director general adjunct al grupării locale de Liga I.

Decizia lui Tofan este greu de înţeles şi pentru că demisionarul n-a dorit să zăbovească prea mult pe marginea subiectului.

„Trăim într-o ţară liberă. Baftă!”

Şeful „oţelarilor” mărturiseşte că a primit pe nepusă masă hârtia pe care scria că Tofan renunţă la job.

„N-am ce să zic. Trăim într-o ţară liberă în care oricine poate să facă ce vrea. Vă daţi seama că nu pot comenta nimic de vreme ce în demisie scrie că la mijloc ar fi motive personale. Dacă domnul Cătălin Tofan s-a hotărât să ne părăsească, fără să spună despre ce este vorba, asta este. Îi urez baftă!”, a afirmat Marius Stan care a colaborat cu adjunctul său timp de patru ani şi jumătate.

Se pare că una dintre nemulţumirile lui Tofan ar fi fost neimplicarea sa în activitatea de transferuri la clubul dunărean de prim eşalon.  

Postul rămâne neacoperit!

Pe cine va aduce Stan în loc şi ce va face Tofan în continuare? Iată primele întrebări după această demisie-şoc. Primul spune că postul rămas liber nu va fi acoperit de nimeni – „cu această ocazie, iată, facem economie, că suntem în criză!” – iar celălalt susţine că pentru moment va sta acasă.

„Aştept să văd dacă se va ivi ceva, aş accepta o ofertă şi de la FCM Dunărea fără nicio problemă, iar dacă nu voi mai avea loc în fotbal, mă voi reprofila”, declară ex-adjunctul. Dacă ar fi să continue în sportul-rege, fostului fundaş din anii ’90 al Oţelului i-ar plăcea tot munca de birou şi nu treningul de antrenor.

„Sunt prea exigent şi sigur aş da chix pe banca tehnică. Aşa, consider că sunt un bun organizator şi tot în birou m-aş vedea”, şi-a făcut el scurta caracterizare care îi poate servi drept anunţ de angajare. Nu e la „Mica publicitate” şi este şi gratuit.

Explicaţie foto: Cătălin Tofan este, începând de marţi, liber şi ia în calcul chiar reprofilarea pe activităţi extra-fotbalistice

Citit 3651 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.