Performeri la Campionatul Naţional Şcolar

Performeri la Campionatul Naţional Şcolar
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sportivii secţiei de kaiac-canoe de la Clubul Sportiv Şcolar Galaţi au început foarte bine seria numeroaselor competiţii programate în această lună la Bascov (lacul Budeasa, Argeş), cu o salbă bogată de medalii obţinute la Campionatul Naţional Şcolar.

Două din echipajele gălăţene au terminat pe primul loc: canoe 4 - 1.000 metri în componenţa Dragoş şi Andrei Zimblischi, Alexandru Radu şi Răzvan Lepădatu, respectiv, canoe 2, tot la 1.000 metri, campionii fiind Valentin Dublea şi Daniel Tăbăcaru.

Locul doi a fost obţinut la canoe 2 cadeţi (1.000 metri) de către Andrei Dublea şi Andrei Gorneac, cei doi terminând tot în postura de vicecampioni şi la canoe 4, alături de Cosmin Moţoc şi Dragoş Pălimar.

La junioare II, Teodora Maftei şi Giulia Schmidt au luat medalii de argint la kaiac 2 - 500 de metri, la fel ca în kaiacul de patru, alături de Andreea Matei şi Denisa Rusu.

Andra Maftei a fost pe locul doi la kaiac simplu, atât la 200, cât şi la 500 metri, la fel ca Roxana Piroşcă, la canoe 200 metri.

Medalii de bronz au obţinut cadetele Raluca Ursache şi Ana Maria Piroşcă (kaiac 2), Dragoş Voinea la kaiac simplu şi la kaiac 2, împreună cu Denis Popa (juniori I).

Cu acest bilanţ, sportivii antrenaţi de soţii Adina şi Adrian Maftei au dus CS Şcolar Galaţi pe locul trei în clasamentul cluburilor.

Citit 1027 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.