Spectacol pe gheaţă: Dunărea Galaţi - Sportul Studenţesc 5-7 şi 5-4

Spectacol pe gheaţă: Dunărea Galaţi - Sportul Studenţesc 5-7 şi 5-4
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Exceptând scorul, am asistat la o întâlnire antrenantă, cu dese răsturnări de situaţii pe tabela de marcaj, cu doi portari în zi de graţie, cu numeroase acţiuni purtate în mare viteză.

De la gazde am remarcat grupul jucătorilor cu experienţă, Cătălin Geru, Andrei Nuţu şi Viorel Radu, de la oaspeţi distingându-se fostul stelist Daia şi… ex-gălăţenii Andrei Liga şi Daniel Tănase.

Dunărea a dominat începutul partidei, după nici zece minute  conducând cu 2-0, prin golurile lui Andrei Nuţu şi Berdilă. Am asistat, apoi, la o serie incredibilă de ocazii irosite ale gălăţenilor.

Repriza a doua are o cu totul altă faţă. Antrenorul bucureştean  „taie” jocul avântat al gazdelor şi, cu puţină şansă, îşi aduce echipa în joc:  2-2 (marcatori Stoiculescu şi Tănase). Repriza a treia poate primi premiul pentru frumuseţe.

În min. 41, Andrei Nuţu   preia conducera pentru Dunărea, dar imediat Daia egalează: 3-3. Apoi - pe parcursul a numai trei minute - gălăţenii ratează situaţii clare, Sportul înscrie, prin acelaşi Daia şi Tănase, şi… 3-5.

Meciul nu este jucat însă. Berdilă şi Geru restabilesc egalitatea: 5-5. Se joacă un hochei total, de care pe care, şi când partida se îndrepată spre un rezultat de egalitate, oaspeţii mai punctează de două ori, prin Munteanu şi... pentru un nedrept 5-7.

Sportul egalează, astfel, situaţia din clasamentul Diviziei A, Dunărea având o victorie la Bucureşti în toamnă.

Jocul încins (pedepse 30-24 minute) a fost condus de o brigadă de arbitri din Gheorgheni, formată din Legel Gergely, Istvan Mathe şi Peter Balmuş

În al doilea meci, disputat ieri la orele prânzului, Dunărea a dispus de Sportul Studenţesc cu scorul de 5-4.

Citit 737 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.