Cantonament: Oţelul şi mingea de la ora 5

Cantonament: Oţelul şi mingea de la ora 5
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doar după-amiaza apare balonul în meniul jucătorilor lui Dorinel Munteanu, la antrenamentele de pe terenul Stadionului „Carpaţi” din Braşov * Roş-alb-albaştrii sunt cazaţi la hotelul patronului lui FC Braşov * Cantonamentul din Poiana Braşov continuă până pe 25 ianuarie *

Trei antrenamente, dar nu zilnic

„Ne-am luat şi mingile cu noi”, a parat Dorinel când l-am întrebat despre pregătirea preponderent fizică pe care o susţin „oţelarii” începând de joi, în Poiana Braşov.

„Important este că sunt toţi jucătorii sănătoşi, nu cât de des se întâlnesc cu balonul în această perioadă. Acumulăm acum ca să nu rămânem cu bateriile descărcate în retur”, a adăugat tehnicianul formaţiei gălăţene de Liga I, care n-a pus în practică ameninţările pur sportive emise înaintea stagiului montan:

„Nu avem trei antrenamente în fiecare zi. Este un program bine stabilit şi pot spune că echipa a reacţionat perfect. Antrenamentul şi odihna sunt foarte importante în această perioadă.” Nimic spectaculos, cum ar zice amatorii de senzaţii tari.

Alergările matinale - pe pante

Munteanu nu este de acord că Poiana Braşov, cu toate alergările în pantă şi inima-n gât ale fotbaliştilor săi, s-ar transforma într-una de nesuferit.

„Eu zic că-i Poiana minunată, pentru că este un aer foarte curat şi că avem aici toate condiţiile pentru a ne pregăti aşa cum ne dorim. Dimineaţa facem alergări pe pantele din staţiune, iar după-amiaza lucrăm tehnico-tactic pe Stadionul „Carpaţi” din Braşov”, a descris fostul internaţional o zi de fotbalist în creierii Meridionalilor.

Mingea - obiect de dragul căreia se apucă lumea de fotbal - nu are şanse de a apărea şi cu alte ocazii în meniul Oţelului, partidele de verificare fiind programate în turneul din Antalya. 

Cazaţi la peste 1.000 de metri altitudine

Delegaţia gălăţeană, care până pe 25 ianuarie respiră la o altitudine de peste 1.000 de metri, este cazată la hotelul lui Ioan Neculaie, patronul lui FC Braşov.

„Piatra Mare”, stabiliment de patru stele, are peste 150 de camere şi este considerat printre cele mai luxoase locuri de cazare din cartierul braşovean cu cele mai multe pârtii de schi din ţară.

„De fiecare dată când am organizat un cantonament în această staţiune, am tras la hotelul „Piatra Mare”. Ne-am simţit bine aici şi ne-a purtat şi noroc”, îşi justifică Marius Stan, directorul general al Oţelului, opţiunea din aşezarea montană în care echipa sa se antrenează timp de unsprezece zile. 

Explicaţie foto: „Oţelarii” vor „deranja” mingea mai mult în stagiul de pregătire din Antalya, acolo unde sunt programate câteva partide amicale

Citit 1138 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.