Se aprinde nocturna pentru derbiul oraşului

Se aprinde nocturna pentru derbiul oraşului
Astăzi, la stadionul “Oţelul”, în Liga 3
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

A doua etapă din eşalonul al treilea programează derbiul dintre cele două echipe din municipiului Galaţi, SC Oţelul şi nou-promovata CSU Dunărea de Jos. Aceasta este prima confruntare dintre cele formaţii, evenimentul urmând să aibă loc cu începere de la ora 19,00.

Dorind ca acest derbi local să fie cât mai atractiv pentru public, cei de la Oţelul au decis să-l programeze astfel încât să se joace repriza secundă în nocturnă.

Totodată, SC Oţelul a transformat acest derbi al oraşului şi într-un miniproiect comunitar, banii din vânzarea biletelor urmând să fie donaţi. „Încasările din bilete de la partida SC Oțelul Galați – CSU Dunărea de Jos vor fi donate pentru susținerea bursierilor de la Fundaţia Comunitară Galaţi. Fondurile obținute de la acest joc vor fi redirecționate către elevi din mediul rural din județul Galați, cu rezultatele foarte bune, dar care nu beneficiază de posibilități financiare. Împreună putem să îi sprijinim, să investim în educația și în viitorul comunității noastre. Susținem împreună performanța în educație!”, au precizat cei de la Oţelul prin intermediul unui comunicat.

Vor fi deschise publicului doar Tribuna 0 (preţ bilet 15 lei), Tribuna 1 (5 lei) şi Peluza Nord (2 lei).

Oţelul vine după o evoluţie bună în meciul disputat miercuri în deplasare, cu CSM Focşani, pierdut cu 1-3 după reprizele de prelungiri. Jocul de la Focşani s-a soldat şi cu două pierderi importante pentru meciul de astăzi, atacantul Marius Matei absentând din cauza unei accidentări la gleznă, iar mijlocaşul central Bogdan Crihană este suspendat în urma eliminării din disputa de miercuri.

La jocul de la Focşani a asistat şi Cătălin Savu, antrenorul celor de la CSU Dunărea de Jos. „Suntem conştienţi că vom întâlni o echipă puternică, am văzut-o la meciul de miercuri de la Focşani, unde a pierdut nemeritat. Respectăm Oţelul şi vrem să-i învingem, vom aborda jocul la victorie. Cel mai mult îmi doresc să contribuim la redresarea fotbalului din oraş printr-un joc spectaculos, să oferim împreună un regal fotbalistic publicului gălăţean, să-l reatragem către acest fenomen”, a spus Cătălin Savu.

În prima etapă de campionat, Oţelul a câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la CSM Paşcani, iar formaţia studenţească a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa KSE Tg. Secuiesc.

Sporting, favorită să ia primele puncte

După eşecul din runda de debut, 0-3 la Foresta Suceva, cei de la Sporting Lieşti au lucrat intens la antrenamentele din această săptămână, pentru a fi la potenţial maxim astăzi şi să obţină prima victorie a sezonului în partida de pe teren propriu cu nou-promovata Huşana Huşi. Au fost recuperaţi complet doi dintre accidentaţi, Stan şi Bârlădeanu, astfel că este posibil ca aceştia să apară în „11”-le de start. Jocul Sporting Lieşti – Huşana Huşi va începe la ora 18,00.

Citit 1918 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.