FOTBAL. Liga 3, etapa a VI-a. Echipa studenţilor şi cea lieşteană joacă astăzi

FOTBAL. Liga 3, etapa a VI-a. Echipa studenţilor şi cea lieşteană joacă astăzi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Două dintre cele trei formaţii gălăţene din Seria 1 a celui de-al treilea eşalon fotbalistic, CSU „Dunărea de Jos” şi Sporting Lieşti, au programate meciurile din cadrul etapei a şasea astăzi, de la ora 17.00.

Ambele echipe gălăţene abordează partidele din această după-amiază din situaţii delicate în clasament: Universitatea - locul 15, cu două puncte, ambele din meciuri încheiate la egalitate pe teren propriu, în timp ce Sporting este doar cu o singură poziţie mai sus, cu patru puncte.

Lieştenii au în această rundă o misiune aproape imposibilă, urmând să întâlnească prima clasată, Aerostar Bacău, pe terenul acesteia, formaţia băcăuană fiind singura din Seria 1 care a acumulat punctaj maxim în cele cinci etape anterioare. „Este adevărat că dificultatea meciului este enormă, dar nu ne ducem la Bacău dinainte bătuţi. În ciuda faptului că avem trei accidentări ale unor jucători importanţi, Anastasie, Moise şi Munchiu, cu şanse de recuperare doar în cazul ultimului, trebuie să facem totul pentru un rezultat bun, situaţia din clasament ne obligă. Sper într-o atitudine optimă, cu determinare maximă din partea băieţilor, conştienţi şi ei de situaţia pe care o avem şi care trebuie neîntârziat depăşită”, ne-a spus antrenorul Doru Balmuş.

CSU „Dunărea de Jos” va juca în deplasare cu Ozana Tg. Neamţ, nou-promovată ca şi echipa gălăţeană, dar care s-a acomodat rapid cu nivelul acestui eşalon şi a reuşt să adune până acum 7 puncte. La formaţia gălăţeană a apărut şi o problemă majoră de efectiv, accidentarea portarului titular Bogdan Olaru, care se alătură pe lista indisponibililor lui Maţoianu şi Chiciuc. „Problema acestor zile este legitimarea un portar, doar din liga a IV-a pentru că situaţia financiară nu ne dă afară din casă. Se înţelege că numai prin mari eforturi, cu dăruire toatlă, putem scoate ceva din acest meci de la Tg. Neamţ. Jucătorii sunt constienţi de asta şi sper să ne batem cum se cuvine pentru cel puţin un punct”, a afirmat Cătălin Savu, antrenorul principal al studenţilor.

Celelalte partide ale etapei sunt programate sâmbătă, printre care şi cea de la Galaţi, dintre SC Oţelul şi Şomuz Fălticeni, care se va juca în nocturnă, de la 18.00.

Citit 1727 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2019 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.