Transfer de ultim moment la CSU Belor

Transfer de ultim moment la CSU Belor
Şi-au luat „centru” din Brazilia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

11 transferuri a perfectat CSU Belor Galaţi pentru campionatul care va începe în următorul weekend


Cu mai puţin de o săptămână înaintea startului în noua ediţie a primei ligi feminine, CSU Belor Galaţi a perfectat un ultim transfer şi a oficializat totodată şi legitimarea unei alte jucătoare, aflate la Galaţi de mai multă vreme.

Dorinţa antrenorului Bogdan Paul de a-şi întări lotul cu o jucătoare pe postul de centru s-a materializat ieri, când CSU Belor a anunţat perfectarea transferului braziliencei Talita Do Nascimento. Voleibalista cu nume celebru în lumea fotbalului (Edson Arantes Do Nascimento, alias Pele) are 27 de ani, înălţime de 1,81 m. şi ultima oară a evoluat în Superliga braziliană, la formaţia Volei Valinhos. În sezonul trecut a jucat în Israel, la echipa Maccabi Raanana, iar anterior a mai evoluat în campionatul din Argentina.

De asemenea, a fost oficializată şi legitimarea ucrainiencei Ganna Magerova (33 ani, înălţime 193 cm.), jucătoare care se antrenează de ceva timp cu echipa gălăţeană şi în cazul căreia în cele din urmă s-a luat decizia păstrării în lot. Magerova este o jucătoare experimentată, care a mai jucat în România, la CSM Bucureşti, în urmă cu opt ani. A mai evoluat la formaţii din Egipt, Kazakstan, Slovacia şi Ucraina.

Astfel, CSU Belor a ajuns la 11 achiziţii în această vară, din lotul din sezonul trecut rămânând doar Anamaria Berdilă şi Violeta Stan. Celelalte jucătoare sunt: Ivana Radonjic, Maria Corral Bouza, Ana Marisa Radu, Laura Simonia, Adina Maria Roşca, Daniela Lupescu, Borislava Saykova, Andreea Ispas şi Sorina Miclăuş.

Noul campionat va fi început de CSU Belor sâmbătă, când va juca în prima etapă pe teren propriu cu multipla campioană Volei Alba Blaj, partida de la Sala Sporturilor fiind programată la ora 18,00.

Altfel, din acest sezon televizarea partidelor din prima ligă, atât la feminin, cât şi la masculin, a fost încredinţată TVR, spre deosebire de anii anteriori, când a fost vorba de Digisport. Din prima etapă a Diviziei A1 feminină va fi transmisă partida Dinamo Bucureşti – Rapid Bucureşti, pe canalul TVR 3, vineri, de la ora 14,00.

Citit 1612 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2019 02:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.