FOTBAL | Astăzi, în Liga a III-a. Derbi judeţean pe ”Oţelul”

FOTBAL | Astăzi, în Liga a III-a. Derbi judeţean pe ”Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cadrul etapei a VIII-a din cel de-al treilea eşalon fotbalistic este programat, astăzi, derbiul judeţean dintre Oţelul şi Sporting Lieşti. Meciul va avea loc la stadionul "Oţelul", cu începere de la ora 17.00. Cealaltă echipă gălăţeană din Seria 1, CSU "Dunărea de Jos", va juca pe terenul ultimei clasate, CSM Paşcani.

Oţelul a trecut cu brio de dificila deplasare de la Rădăuţi, a ajuns la a patra victorie consecutivă şi va încerca să continue această serie pozitivă în derbiul judeţean cu Sporting Lieşti. Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oţelul, spune că nu este loc de euforie în echipa sa, după ultimele victorii. "Nu trebuie să ne ambalăm după aceste victorii, vreau să rămânem modeşti, în sensul pozitiv al cuvântului, să muncim intens, la fel ca până acum, şi să fim concentraţi mereu doar la meciul care urmează, în acest caz cel cu Sporting Lieşti, un adversar care ştim cât de incomod este", a declarat tehnicianul gălăţean.

De partea cealalată, Sporting dă semne de redresare după începutul slab de sezon, prin victoria din runda trecută în faţa celor de la KSE Tg. Secuiesc, cu care a făcut un prim pas spre ieşirea din zona inferioară a clasamentului.

Schimbare de antrenor la CSU

Cealalată formaţie gălăţeană din acest eşalon, CSU "Dunărea de Jos", va juca, de la ora 15.00, pe terenul echipei CSM Paşcani, ultima clasată, meci în care este obligată să obţină victoria, pentru a nu deveni o candidată fermă la retrogradare.

Înaintea acestui meci, la CSU "Dunărea de Jos" a avut loc o mutare surprinzătoare în ceea ce priveşte stafful tehnic, echipa urmând să fie condusă la Paşcani de Aurică Drăgan din postura de "principal", acesta conducând de altfel ultimele antrenamente din această săptămână, conform unor surse din interiorul echipei. Instalarea lui Drăgan ca antrenor principal are loc în urma deciziei lui Cătălin Savu de a renunţa la această funcţie din motive de sănătate, el urmând să rămână în cadrul clubului ca manager general, activitate pe care a îndeplinit-o până acum în paralel cu cea de antrenor.

După şapte etape, CSU "Dunărea de Jos" ocupă penultimul loc al clasamentului, cu trei puncte, obţinute din tot atâtea egaluri.

Citit 1748 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.