FUTSAL | United, victorie categorică

FUTSAL | United, victorie categorică

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vicecampioana României la futsal, United Galați, a urcat pe primul loc, după ce sâmbătă seară s-a impus categoric, scor 11-1, în fața celor de la FK Odorheiu Secuiesc, în meciul contând pentru etapa a cincea din Liga I.

Internaționalul Andrian Lașcu a reușit hat-trickul, celelate goluri ale gălățenilor fiind marcate de Matei Boșneagă 2, Obadă, Crișan, Stoica, Cireș, Araujo și Tacot - câte un gol.

Podiumul este completat de Informatica Timișoara, tot cu 9 puncte (18-7 la golaveraj, față de 22-11 al gălățenilor) și Imperial Miercurea Ciuc (tot 9 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat).

Antrenorul Florin Ignat s-a declarat mulțumit, atât de scorul înregistrat, dar mai ales de prestația jucătorilor săi.

În campionatul Ligii I urmează o perioadă de pauză, până pe 3 noiembrie. Atunci, United va juca, în deplasare, cu Autobergamo Deva. Pauza se datorează acțiunilor echipelor naționale (a României și Republicii Moldova), unde, conform lui Ignat, clubul gălățean va fi reprezentat de șapte jucători.

România va fi gazda Grupei 5, la Piatra Neamț, acolo unde, în perioada 23-26 octombrie, vor mai fi prezente echipele din Kazahstan, Albania și Olanda.

Citit 1223 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.