Ritm în creştere pentru echipa gălăţeană

Ritm în creştere pentru echipa gălăţeană

Imagine de la festivitatea dedicată lui Radu Viorel Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Formaţia de hochei CSM Galaţi a câştigat cele două partide cu Steaua Bucureşti, disputate la patinoarul "Dunărea", vineri şi sâmbătă, cu 5-3, respectiv, 9-3.

La prima partidă, s-a simţit din plin că Steaua deja juca meciuri amicale când la Galaţi abia începeau antrenamentele. Formaţia gălăţeană s-a aflat acum la primul joc în faţa unui adversar solicitant, iar Steaua a lăsat impresia că este mult peste nivelul valoric din sezonul trecut, astfel că a fost o dispută cu multe perioade de echilibru. Pentru formaţia victorioasă au înscris Mihail Rybalko de două ori, Butochnov, Zabludovski şi Serghei Paior.
Al doilea meci a fost cu totul altceva, cu echipa gălăţeană dominând categoric, pe fondul unui nivel de joc foarte bun. La jumătatea primei reprize, deja lucrurile erau clar, când CSM Galaţi conducea cu 4-0 (marcatori Butochnov, Paior 2, Kyrycenko). Diferenţa cea mai mare de scor s-a înregistrat după primul minut al reprizei a treia: 7-1. S-a terminat 9-3, celelalte goluri fiind înscrise de Butochnov 2, cehul Patrick Machala, Neznamov şi Evgheni Skachov.

Ovaţii pentru Radu Viorel

CSM Galaţi a avut lăudabila iniţiativă ca partida de sâmbătă să fie precedată de un moment special dedicat legendarului portar Radu Viorel, care a jucat ultimele meciuri în sezonul 2017-2018, la CSM Dunărea, dar până acum nu i se organizase o festivitate de retragerea din activitatea competiţională. Ovaţionat îndelung de publicul gălăţean, Radu Viorel a primit plachete şi cupe omagiale din partea CSM Galaţi, Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, cotidianului „Viaţa liberă”, echipei Steaua Bucureşti pentru care a câştigat zece titluri de campion naţional, a hocheiştilor din echipa gălăţeană, iar grupul de suporteri de la Tribuna I i-a oferit un tort.

Citit 813 ori Ultima modificare Duminică, 20 Octombrie 2019 16:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro