Ritm în creştere pentru echipa gălăţeană
Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Ritm în creştere pentru echipa gălăţeană
Imagine de la festivitatea dedicată lui Radu Viorel
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Formaţia de hochei CSM Galaţi a câştigat cele două partide cu Steaua Bucureşti, disputate la patinoarul "Dunărea", vineri şi sâmbătă, cu 5-3, respectiv, 9-3.

La prima partidă, s-a simţit din plin că Steaua deja juca meciuri amicale când la Galaţi abia începeau antrenamentele. Formaţia gălăţeană s-a aflat acum la primul joc în faţa unui adversar solicitant, iar Steaua a lăsat impresia că este mult peste nivelul valoric din sezonul trecut, astfel că a fost o dispută cu multe perioade de echilibru. Pentru formaţia victorioasă au înscris Mihail Rybalko de două ori, Butochnov, Zabludovski şi Serghei Paior.

Al doilea meci a fost cu totul altceva, cu echipa gălăţeană dominând categoric, pe fondul unui nivel de joc foarte bun. La jumătatea primei reprize, deja lucrurile erau clar, când CSM Galaţi conducea cu 4-0 (marcatori Butochnov, Paior 2, Kyrycenko). Diferenţa cea mai mare de scor s-a înregistrat după primul minut al reprizei a treia: 7-1. S-a terminat 9-3, celelalte goluri fiind înscrise de Butochnov 2, cehul Patrick Machala, Neznamov şi Evgheni Skachov.

Ovaţii pentru Radu Viorel

CSM Galaţi a avut lăudabila iniţiativă ca partida de sâmbătă să fie precedată de un moment special dedicat legendarului portar Radu Viorel, care a jucat ultimele meciuri în sezonul 2017-2018, la CSM Dunărea, dar până acum nu i se organizase o festivitate de retragerea din activitatea competiţională. Ovaţionat îndelung de publicul gălăţean, Radu Viorel a primit plachete şi cupe omagiale din partea CSM Galaţi, Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, cotidianului „Viaţa liberă”, echipei Steaua Bucureşti pentru care a câştigat zece titluri de campion naţional, a hocheiştilor din echipa gălăţeană, iar grupul de suporteri de la Tribuna I i-a oferit un tort.

Citit 1426 ori Ultima modificare Duminică, 20 Octombrie 2019 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.