CSU Galaţi rămâne pe locul al treilea

CSU Galaţi rămâne pe locul al treilea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În runda a patra, ultima din primul tur al eşalonului secund masculin, handbaliştii de la CSU Galaţi au întâlnit liderul Seria A, CSU Suceava, pe terenul acestuia, de care au fost învinşi cu scorul 33-24. Dincolo de valoarea ridicată a adversarei, cu mai multă atenţie şi concentrare se putea obţine cel puţin o diferenţă de scor mai strânsă. Handbaliştii echipei gălăţene au irosit o sumedenie de situaţii foarte favorabile, inclusiv doar cu portarul în faţă sau multe aruncări în bară.

Pentru CSU Galaţi au evoluat: Ungureanu, Fuică - Olaru 8 goluri, Ionescu, Şt. Ionel 2, Lefter 1, Aurică, Bădărău 2, Rotaru, Frangulea 2, Mârşiu 9, Gheorghe, Stocoalfă şi Simo.

După această partidă, CSU Galaţi se menţine pe locul al treilea, cu 6 puncte, după formaţiile din Suceava şi Botoşani, care au câte 10 puncte.

Următorul meci din campionat al formaţiei gălăţene va avea loc tocmai în 10 noiembrie, în deplasare, cu CSU Târgovişte, pe care în primul tur a învins-o cu 61-19. Însă, până atunci, va fi partida din „Cupa României” cu una dintre fruntaşele primei ligi, Dobrogea Sud Constanţa, care va avea loc la Galaţi, în 2 noiembrie.

Citit 880 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.