UPDATE BASCHET. CSM Galați, victorie la Miercurea Ciuc

UPDATE BASCHET. CSM Galați, victorie la Miercurea Ciuc
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE. Echipa de baschet a CSM Galați a obținut a doua victorie din acest sezon al Ligii Naționale, după ce s-a impus, scor 86-52, în fața celor de la CSM VSCK Miercurea Ciuc, în meciul disputat sâmbătă, în deplasare. Gălățenii antrenați de Eugen Ilie au câștigat toate sferturile, singurul ceva mai echilibrat fiind cel secund, la o diferență de 2 puncte. Cel mai bun jucător de la CSM Galați a fost Krivokapici, cu 18 puncte, urmat de Bogdanovici 16 p, Armstrong 14 și Porter Bunton 13. Ceilalți marcatori au fost: Corpodean 8 puncte, Martin și Negoițescu - cu câte 6 p, Vlad 5 puncte.

Cu acest rezultat, CSM Galați se află pe locul 4, la egalitate de puncte cu formațiile din Mediaș, Focșani și Constanța. În etapa următoare, gălățenii vor juca pe teren propriu, pe 1 noiembrie (ora 19.00), cu CSM Tg. Jiu.


(CSM Galați, meci în deplasare) Echipa de baschet CSM Galați va juca, astăzi, 26 octombrie 2019, ora 17.00, în deplasare, cu VSKC Miercurea Ciuc, în etapa a treia a Ligii Naționale - Grupa B. CS Municipal abordează meciul de pe locul cinci, cu 3 puncte, în timp ce Miercurea Ciuc se află pe penultimul loc, cu 2 puncte. "Pornim încrezători, iar dacă vom juca la fel ca la Voluntari putem câștiga. În acest sezon avem o echipă cu potențial", a declarat Florin Atanasiu, șeful secției de la CSM Galați. Altfel, adversara celor de la Galați, în "Cupa României", este CSM Timișoara, pe care o va întâlni pe 27 noiembrie, acasă.

Citit 1530 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.