Simona Halep, victorie importantă în Turneul Campioanelor

Simona Halep, victorie importantă în Turneul Campioanelor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

 

Simona Halep a câștigat, scor 3-6, 7-6 (6), 6-3, în fața Biancăi Andreescu, în cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, ce se dispută în acest an la Shenzhen. Halep a salvat o minge de meci, iar experiența ei a ajutat-o să trimită setul în ti-ebreak, iar partida în ”decisiv”, pe care l-a dominat. Darren Cahill a revenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci. Ea a apelat în mai multe rânduri la serviciile australianului (unele în pauzele medicale solicitate de Andreescu), iar tactica celor doi s-a dovedit a fi una câștigătoare.

”În setul al doilea, chiar dacă ea conducea, m-am gândit că sunt mai puternică din punct de vedere psihic. Am avut câteva schimburi lungi de mingi, pe care le-am câştigat. Apoi, nu m-am mai gândit la rezultat, m-am concentrat pe mine însămi. Am avut în cap doar că trebuie să joc împotriva ei ca să fiu bună. A schimbat mult ritmul, cu unele mingi tăiate, la care nu te aşteptai. Cred că la mingea de meci am fost agresivă cu lovitura de rever pe linie, dacă îmi amintesc bine. Nu m-am gândit că pot pierde meciul (n.r. - la minge de meci). Am vrut doar să încep, chiar dacă poate era prea târziu, să încep să lovesc mingea şi să o dau pe linie. Cred că azi a fost o bună lovitură împotriva ei”, a declarat Halep, potrivit site-ului WTA.

În celălalt meci al grupei, Elina Svitolina a câștigat, scor 7-6 (12), 6-4, împotriva Karolinei Pliskova. Miercuri, Svitolina o va întâlni pe Halep, în timp ce Pliskova va juca împotriva Biancăi Andreescu.

Marți se vor disputa partidele din Grupa Roșie, dintre Naomi Osaka și Ashleigh Barty, respectiv Belinda Bencici și Petra Kvitova.

Citit 1814 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 22:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.