HALTERE. Obiectiv depăşit cu mult

HALTERE. Obiectiv depăşit cu mult
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

România a încheiat Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret, desfăşurate la Bucureşti, în perioada 17-27 octombrie, cu un bilanţ de 25 de medalii: 4 de aur, 11 de argint şi 10 de bronz. Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, gălăţeanul Nicu Vlad (foto), a spus că s-a depăşit obiectivul stabilit iniţial şi că îl bucură foarte mult cele opt medalii câştigate la proba olimpică, totalul.

"S-au bătut foarte multe recorduri de cadeţi, juniori şi tineret, deci nivelul competiţional a fost extrem de înalt. Obiectivul total a fost clar depăşit, dar ne bucură în special cele opt medalii câştigate la probele olimpice. E un lucru foarte bun pentru noi, pentru că avem sportivi care au şanse la calificare la Tokyo, iar aceste calificări au loc până la sfârşitul lunii aprilie a anului viitor", a spus preşedintele.

Din punctul de vedere al preşedintelui, cea mai neaşteptată medalie a fost bronzul lui Andrei Roman cucerit la smuls (categoria 109 kg, categoria tineret, Under 23).

România avea ca obiectiv câştigarea a 5-7 medalii la această competiţie, care a fost criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Citit 1598 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.