Sâmbătă aproape perfectă pentru echipele gălățene

Sâmbătă aproape perfectă pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Șase victorii din șapte meciuri jucate pe teren propriu de echipele de seniori ale Galațiului.

La Sala Sporturilor ”Dunărea”, în primul meci al cuplajului zilei, cel de handbal, echipa feminină a CSM și-a continuat parcursul fără cusur din acest sezon, cu încă un succes, scor 33-19, în fața formației CSM Roman, în etapa a șaptea din Divizia A. Băieții de la CSU (eșalonul secund), însă, au pierdut, fără drept de apel, disputa cu Dobrogea Sud Constanța, din ”Cupa României”. Scorul final al meciului din 16-imi a fost de 42-12 pentru oaspeți.

În cel de-al doilea cuplaj, cel de volei (Divizia A1), ambele echipe gălățene au câștigat în minumum de seturi. CSM Arcada s-a impus cu 3-0 (25-14, 25-13, 25-18) cu CSM Câmpia Turzii, în meciul din etapa a patra, în timp ce fetele de la CSU Belor au obținut prima victorie, de pe teren propriu, în trei seturi (25-17, 25-18, 25-23), cu Rapid București.

Fotbalistele de la FC Universitatea au câștigat, scor 4-0, derbiul ”studențesc” cu Universitatea Alexandria, disputat sâmbătă dimineața, pe Stadionul ”Siderurgistul”, iar cu acest rezultat și-a consolidat poziția a treia din clasamentul Ligii I de fotbal, cu 17 puncte, la numai un punct în urma celor de la Fortuna Becicherecu Mic (dar cu un meci mai puțin disputat, acesta urmând să se joace duminică, 3 noiembrie).

Formația SC Oțelul a câștigat, scor 2-1, cu Știința Miroslava, în etapa a 11-a din Seria 1 a Ligii 3. Ambele goluri ale gălățenilor au fost marcate de Matei. ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” a pierdut, scor 0-3, cu Hușana Huși, în timp ce Sporting Liești a remizat, scor 2-2, cu FC Botoșani II.

În Divizia Națională de seniori, CSM Galați s-a impus, scor 22-8, în meciul cu CS Năvodari.

Citit 1851 ori Ultima modificare Duminică, 03 Noiembrie 2019 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.