HOCHEI | CSM Galați a ”smuls” un punct de la Corona
Foto: arhiva

HOCHEI | CSM Galați a ”smuls” un punct de la Corona
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Vicecampioana României, CSM Galați a ”smuls” un punct echipei Corona Brașov - campioanna en-titre - în primul test adevărat din acest sezon, încheiat cu scorul de 2-3. A fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare pentru stabilirea câștigătoarei în partida intens disputată luni seară, în deplasare.

Prima repriză a fost una ”cuminte”, fără goluri, fără prea multe eliminări, câte una de fiecare parte. Scorul a fost deschis abia în minutul 26, de gălățeanul Irimia, dar avantajul nu a rezistat decât 3 minute. După alte 10 minute, în condiții de superioritate numerică (pe tot parcursul reprizei au fost 10, câte cinci pentru fiecare formație), brașovenii au trecut la conducere. În a treia repriză, în minutul 54, Nagy a egalat, iar meciul a fost trimis în prelungiri. La șuturile de departajare, gălățenii au avut marcat un singur gol, prin Shakov.

Cu acest rezultat, CSM Galați se menține pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale, cu 22 de puncte, în timp ce formația brașoveană se află pe locul secund, cu 18 puncte.

Citit 1329 ori Ultima modificare Luni, 28 Octombrie 2019 23:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.