Hocheiști ai echipei gălățene, convocaţi la echipa naţională

Hocheiști ai echipei gălățene, convocaţi la echipa naţională
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa naţională a României are în a doua parte a acestei săptămâni prima acţiune după senzaţionala performanţă reuşită în primăvară, când a promovat în al doilea eşalon mondial. Reprezentativa României va reveni la Tallin, acolo unde a câştigat în luna mai Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa B, pentru a participa la Baltic Challenge Cup, turneu ce va avea loc în perioada 7-10 noiembrie şi unde va întâlni echipele Estoniei, Lituaniei, Letoniei, Ucrainei şi cea de tineret (Under 20) din Kazahstan.

Printre hocheiştii convocaţi de selecţionerul slovac Julius Penzes sunt şi doi jucători de la CSM "Dunărea" Galaţi, Anton Butochnov şi Vitali Kiricenko.

Această acţiune a echipei naţionale reduce şi mai mult programul de meciuri oficiale din luna noiembrie al echipei gălăţene. Cum revenirile jucătorilor de la lotul naţional vor fi abia în 11 sau 12 noiembrie, au fost amânate cele două partide pe care CSM "Dunărea" Galaţi trebuie să le joace în deplasare cu ACSH Gheorgheni, în 12 şi 13 noiembrie. Astfel, formaţia gălăţeană va avea în luna noiembrie doar două partide, în compania unei adversare modeste valoric, Sportul Studenţesc.

Citit 1575 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 21:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.