Oţelul şi Sporting Lieşti joacă pe teren propriu

Oţelul şi Sporting Lieşti joacă pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dintre cele trei echipe gălăţene din Liga 3, astăzi vor juca pe teren propriu Oţelul şi Sporting Lieşti, iar CSU Dunărea de Jos s-a deplasat la Fălticeni. Tot în deplasare are meci şi echipa de prima ligă FC Universitatea Galaţi (locul 3), care va juca, duminică, la marginea Timişoarei, derbiul rundei, cu a doua clasată.

SC Oțelul Galați va primi sâmbătă, 16 noiembrie, pe teren propriu, vizita formației FC Botoșani 2, într-o partidă ce va conta pentru etapa 13 a Ligii 3, seria 1. Jocul se va disputa pe stadionul Oțelul, cu începere de la ora 14,00.

Înaintea acestei runde, oțelarii se clasează pe locul 6 în clasament, cu un total de 21 puncte, fiind penalizati cu 4 puncte în urma unei decizii a Comisiei de Disciplină şi Etică, însă momentan se așteaptă decizia finală, clubul gălăţean aşteptând motivarea motivarea pentru a face recurs. Roș-alb-albaștrii au obținut pe teren 8 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri, având golaveraj 19-15. De cealaltă parte, FC Botoșani 2 ocupă locul 9, cu 15 puncte acumulate și o linie de clasament ce cuprinde 4 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri, golaveraj 21-23.

Sporting Lieşti, echipă aflată pe un ameninţător loc 14,  va trebui să forţeze cel puţin un egal în partida de pe teren propriu cu o adversară incomodă, Ceahlăul Piatra Neamţ, care se află pe locul secund, fără înfrângere de şapte etape.

CSU „Dunărea de Jos”, care runda trecută a bifat a doua victorie a sezonului (2-0 acasă cu CSM Bacău) cu care a urcat pe locul 12, are ocazia să mai facă un pas spre ieşirea din zona fierbinte a clasamentului. Formaţia studenţească va întâlni, în deplasare, o formaţie teoretic accesibilă, Şomuz Fălticeni, ocupantă a locului 10.

Fotbalistele, asalt spre locul doi

Altfel, în prima ligă feminină, echipa gălăţeană AFC Universitatea are în acest sfârşit de săptămână unul dintre cele mai importante jocuri din turul campioantului, în deplasare, cu Fortuna Becicherecu Mic (Timiş), din cadrul etapei a noua. Fără înfrângere de şase runde, fotbalistele Galaţiului sunt pe locul trei, cu 17 puncte, iar adversara de acum, Fortuna, este pe poziţia secundă, cu 21 de puncte, astfel că dorita victorie gălăţeană ar însemna apropierea la o singură lungime de locul 2. Meciul Fortuna Becicherecu – FC Universitatea Galaţi va avea loc duminică, de la ora 11,00.

Citit 1934 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2019 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.