”Cupa Memorială Daniel Nechita”, încă un succes

”Cupa Memorială Daniel Nechita”, încă un succes
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cea de-a noua ediție a "Cupei Memoriale Daniel Nechita" a fost un succes pentru dansul sportiv. În competiția internațională, organizată în parteneriat de cluburile Fantezia și Beija Flor, au fost prezente perechi din țară, dar și din R. Moldova și Bulgaria, fapt ce a ridicat nivelul valoric al momentelor artistice. Galațiul a fost reprezentat de cluburile organizatoare, CS Municipal, precum și sucursalele gălățene ale cluburilor din București - Phoenix, Hobby Dance și Generația 9.

Cele mai bune rezultate ale gălățenilor au fost obținute de Mihai Ciolan și Ana Dalia Tenie, de la Beija Flor, care au concurat la Open Basic 16-35 de ani, unde au încheiat pe locul 1 la Standard, respectiv, pe locul 2 la secțiunea Latino. Tot de la Beija, Andrei Lazăr și Elena Șerban (precompetițional 2 dansuri, 8-9 ani) au fost pe locul 1, în timp ce debutanții Ștefan Doroșan și Ionela Nedelcu au ocupat locul 2 la cha cha (12-15 ani).

De la Fantezia, perechea Valentin Micu și Teodora Stoica a urcat pe locul 3, la Clasa E 12-15 ani.

Cel mai nou club (în mare parte cu sportivi preluați de la Fantezia), CS Municipal, a avut un loc 1 la Clasa D (12-15 ani), prin David Tiron și Teodora Șerban, dar și o pereche finalistă, în aceeași categorie, Tudor Bratu și Ana Hîncu (locul 7).

Clasări bune au avut și cei mici, care au participat la nivelul debutanților.

"Prezența sportivilor din R. Moldova și Bulgaria a crescut nivelul competițional, așa cum ne și așteptam", a declarat Iulian Tenie, președintele Beija Flor, coorganizatorul evenimentului.

Duminică, prezenți la "Cupa Hobby Dance" de la Voluntari, Mihai Ciolan și Ana Dalia Tenie și-au reconfirmat valoarea, încheind competiția pe podium. Perechea a fost pe locul 1 la Open Basic Standard și pe locul 2 la secțiunea Latino.

Altfel, pentru perechea gălățeană Rareș Vădană - Tea Neculae, de la CS Municipal, urmează o competiție majoră. Cei doi vor participa în acest weekend, la Istanbul, la Campionatul Mondial de Latino pentru juniori II (14-15 ani).

Citit 2617 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.