Înfrângere severă pe Litoral. Viitorul Constanţa – FCM Dunărea 4-1 (4-0), în Liga a II-a

Înfrângere severă pe Litoral. Viitorul Constanţa – FCM Dunărea 4-1 (4-0), în Liga a II-a
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Startul în noul sezon a fost un mare eşec pentru echipa gălăţeană FCM Dunărea. Jucând la Constanţa, cu Viitorul – o echipă care are ca obiectiv promovarea – gălăţenii au avut o repriză foarte slabă, primind patru goluri (Cristocea - 2, Albu şi Nino).

„Împreună cu jucătorii ne asumăm înfrângerea”, ne-a declarat Viorel Tănase (FOTO). „Deşi cunoaştem jocul lor (în sezonul trecut i-am bătut şi noi cu 4-0), nu am reuşit să-l contracarăm. Am jucat slab, fără ritm, fără vlagă. Sunt dezamăgit atât de rezultat, dar mai cu seamă de atitudinea jucătorilor, aproape de nerecunoscut. Una le-am cerut înainte de meci, alta au realizat. Nu au respectat sarcinile de joc, în special defensiva şi linia mediană au fost de nerescunoscut, dar şi în atac am fost foarte modeşti. A existat o stare de automulţumire, deşi era vorba de un meci oficial, pe puncte. Cred că ne-am respectat prea mult adversarul şi asta ne-a costat”.

„Va trebui să gestionăm cât mai bine această înfrângere şi să depăşim această stare de automulţumire din jocul cu Viitorul. Vom analiza cu mare atenţie prestaţia de sâmbătă şi vom lua măsurile care se impun. Avem un lot numeros (n.n. – 27 de jucători, dintre care 4 juniori) şi vom face schimbări pentru următoarele meciuri oficiale. Primul este cel de marţi, cu Oţelul II, în „Cupa României”, apoi sâmbătă vine la Galaţi CS Otopeni, în etapa a doua. Nu vom transforma în tragedie acest insucces, dar ne trebuie victorii pentru a depăşi această dezamăgire”, a completat antrenorul gălăţean.

În repriza a doua jocul dunărenilor s-a mai ameliorat, dar a fost departe de ceea ce au arătat în jocurile de verificare. Scorul final a fost 4-1, oaspeţii reducând din diferenţă prin autogolul lui Larie, care a deviat o minge şutată de Cioinac.

Dunărea a jucat cu: Pârvu – Cristescu, Marin, Velescu, Popescu – Cucu (min. 80 – Cristea), Cioinac, Bârlădeanu (67 – Enache), Avram (46 – Bostan), Vali Munteanu – Cârjan.

Citit 779 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.