CAMPIONAT. În Divizia A1 de VOLEI. CSM Arcada - acasă, CSU Belor - la Bacău
Foto: Sonia Baciu

CAMPIONAT. În Divizia A1 de VOLEI. CSM Arcada - acasă, CSU Belor - la Bacău
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipele gălăţene din primul eşalon de volei susţin astăzi noi jocuri în campionatul Diviziei A1. Iniţial, CSM Arcada se afla într-o scurtă pauză, datorită jocurilor din "Cupa României", în care gălăţenii vor intra direct în etapa a II-a. Până la urmă vor juca astăzi, de la ora 13,00, cu Ştiinţa Explorări Baia Mare. Meciul contează pentru etapa a noua, din 14 decembrie, şi era programat iniţial în deplasare. Schimbarea a venit după ce ambele cluburi au convenit acest lucru, pentru că băimărenii au mai disputat un joc în deplasare, ieri-seară, în Cupă, cu Steaua Bucureşti (a arbitrat gălăţeanul Lucian Năstase).

Cu excepţia brazilianului Almeida, toţi jucătorii de la Arcada sunt valizi şi abordează partida numai cu gândul la victorie, pentru a se menţine pe podiumul campionatului. Acum situaţia se prezintă astfel: locurile 1-2, Zalău şi Arcada - cu câte 15 puncte, departajate de setaveraj, locurile 3-4, Craiova şi Dinamo - cu câte 14 puncte. Întâlnirea de astăzi, de la Galaţi, va fi condusă de arbitrul bucureştean Alexandru Prodana, ajutat de constănţeanul Lucian Stănia.

La rândul lor, fetele de la CSU Belor, care se află în grupul de patru echipe din fruntea clasamentului, au de susţinut un meci extrem de dificil - în deplasare la Ştiinţa Bacău, echipă de top, cu multe titluri de campioană naţională la activ. În clasamentul la zi, Bacăul şi Galaţiul au câte 15 puncte şi ocupă locurile 3-4 (primele poziţii sunt ocupate de Volei Alba Blaj şi Dinamo Bucureşti, cu câte 18 puncte).

"Suntem conştienţi de misiunea pe care o avem, acest lucru îl ştiu şi jucătoarele, de aceea ne vom juca şansa cu ardoare, pentru un rezultat cât mai bun. Niciun meci nu-i dinainte câştigat, aşa că ....", ne-a spus, înainte de plecarea spre Bacău, antrenorul Bogdan Paul.

Meciul, programat astăzi, de la ora 17,00, va fi arbitrat de Octavian Diaconiţă (Piatra Neamţ), secondat de Benone Vişan (Bucureşti).

Citit 1441 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 01:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.