„Explozia” lui Dorinel

„Explozia” lui Dorinel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tehnicianul Oţelului s-a supărat pe public din cauza câtorva indivizi care l-au şicanat în timpul meciului cu FC Braşov, pentru ca apoi să-şi dea seama că exagerase *

Cunoscut drept Neamţul, pentru disciplină şi putere de muncă, tehnicianul „oţelarilor” fierbe mai repede decât orice alt balcanic.

Sâmbătă seară, după victoria cu braşovenii, a dat în clocot la adresa oamenilor din tribune: „Dacă publicul nu încurajează echipa, să stea acasă şi să mănânce seminţe! Să se ducă la spectacol sau în altă parte, au uitat că am câştigat campionatul cu această echipă?”

Şicanat de câţiva indivizi situaţi în spatele băncii de rezervă, care i-ar fi reproşat că apără scorul de 1-0, în loc să atace pentru majorarea diferenţei de pe tabela de marcaj, Dorinel Munteanu părea să se fi supărat pe toată lumea.

Abia după ce reprezentanţii mass-media i-au atras atenţia că impresia generală este cu totul alta, şi anume că atmosfera generală fusese pro-echipă - în ultimele minute roş-alb-albaştrii fiind realmente încurajaţi - Munti a înmuiat tonul.

„Nu se poate să fii înjurat din minutul 3, este inadmisibil! Cu 1-0 am câştigat campionatul trecut, iar anul acesta vom face la fel, veţi vedea! Nu pot să fiu supărat pe public, asta ar fi chiar culmea”, a conchis, ceva mai domol, antrenorul campioanei.

Citit 1547 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.