Handbalistele de la Oţelul, locul 3 la turneul de la Roman

Handbalistele de la Oţelul, locul 3 la turneul de la Roman
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În weekend, echipa gălăţeană de handbal Oţelul a participat la cel de-al treilea turneu de jocuri de verificare. După Bacău şi Filiaşi, elevele antrenoarei Alexandrina Soare au participat la un turneu organizat de HCM Roman, la care s-au confruntat 4 echipe din primul eşalon.

Oţelul a înregistrat următoarele rezultate: 27-28 cu HC Zalău, 29-29 cu HCM Roman şi 37-31 cu CSM Ploieşti – echipă nou promovată. Clasamentul final arată astfel: 1. Roman, 2. Zalău, 3. Oţelul, 4. Ploieşti.

La sfârşitul turneului antrenoarea gălăţeană a făcut o scurtă caracterizare a participării la cele trei meciuri organizate de clubul la care activează Cornel Bădulescu:

„Consider că am avut un turneu reuşit. Am remarcat atitudinea foarte bună a fetelor care, dacă o vor repeta în campionat, vor crea destule probleme adversarelor. Ne-a interesat jocul pe semicercul advers, deşi am continuat să exersăm apărarea, cu şase jucătoare în linie, dar şi cu cinci plus una. Fără discuţie că mai există unele probleme – în special în jocul individual – pe care le vom elimina până la startul oficial în noul sezon”, ne-a declarat Sanda Soare.

La Roman, Oţelul a folosit întregul lot (mai puţin cele două fete aflate, încă, în recuperare – Daciana Curtean şi Ramona Bocăneală): Ionica Munteanu, Cristina Bobeică, Loredana Nica, Alina Branişte Horjea, Diana Druţu, Roxana Bodârlău, Carmen Gheorghe Cătălina Cioaric, Renata Ghionea, Nicoleta Tudor, Paula Pavăl, Manuela Manda, Maricica Trandafir, Delia Mărginean şi Iulia Artean.

În zilele de 26 şi 27 august era programat un turneu şi la Galaţi. Acesta nu va mai avea loc, fetele de la Oţelul programându-şi doar două jocuri – ambele cu Tomis Constanţa.

Liga Naţională va debuta pe 3 septembrie, când Oţelul va evolua pe teren propriu în faţa echipei „U” Jolidon Cluj.

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.