Kamikaze și Triumf, pe podiumul ”Cupei Mas Oyama”

Kamikaze și Triumf, pe podiumul ”Cupei Mas Oyama”
Kamikaze Dojo (stânga), Triumf Dojo (dreapta)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Karateka gălățeni de la cluburile Kamikaze Dojo și Triumf Dojo au obținut rezultate excelente la "Cupa Internațională Mas Oyama" de karate kyokushin, care a avut loc la Sibiu, luna trecută. La competiție au participat aproape 300 de sportivi, legitimați la 27 de cluburi din cinci țări: Grecia, Ungaria, Republica Moldova, Japonia și România.

Cei nouă sportivi de la Kamikze (antrenri Viorle Popovici și Dan Pelin) au obținut 14 clasări pe podium (cinci pe locul 1, patru pe locul 2 și cinci pe locul 3), la cele trei probe de concurs, kata, kata master și kumite.

Crina Gheorghiu și-a reconfirmat valoarea, după ce a reușit trei clasări pe primul loc, la fiecare dintre cele trei probe. Reamintim că sportiva gălățeană este campioana europeană en-titre (titlu cucerit pentru a patra oară la rând), și totodată câștigătoarea primului loc la "Cupa Memorială Mas Oyama", desfășurată în Japonia, în luna septembrie.

Celelalte rezultate ale clubului Kamikaze sunt următoarele: Beatrice Mihaiu - locul 1 (kumite), Răzvan Condunina - locul 1 (kata), Eduard Holban - un loc 2 (kumite) și două locuri 3 (kata și kata masters), Tudor Gavriliu - locul 2 (kumite) și locul 3 (kata), Luana Gheorghiu - locul 2 (kata), Emilia Sîrbu - locul 3 (kata) și Riana Giușcă - locul 2 (kumite) și locul 3 (kata).

Aceasta a fost ultima competiție a anului, iar antrenorul Viorel Popovici s-a declarat foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivii săi. "Deși la sfârșit de an se fac bilanțuri, toți fiind tentați să contabilizeze rezultatele obținute, pentru mine și echipa de instructori de la Kamikaze Dojo important este că am reușit să parcurgem acest an cu brio, trecând peste fiecare provocare. Astfel, suntem extrem de încântați că practicanții noștri au absolvit cu succes cele două examene, Capacitatea și Bacalaureatul, că s-au prezentat mai mult decât onorabil la toate competițiile la care am luat parte și că am reușit să confirmăm încă o dată nivelul ridicat de pregătire atât la kata cât și la kumite. Mai mult, în urma stagiului și examenului de grad din luna august din Bulgaria, Crina Gheorghiu și Gerardo Dinu au obținut centura neagră (shodan)", a declarat Viorel Popovici.

Clubul Triumf Dojo (antrenor Adrian Stase) a fost prezent la Sibiu cu 11 sportivi, care au obținut 17 clasări pe podium, din care opt locuri 1, patru locuri 2 și cinci locuri 3, dar și două locuri 4. Rezultatele au fost următoarele: Răzvan Bulgaru - locul 1 (kumite); Cătălin Ciobanu - locul 1 (kumite); Crina Stase - două locuri 1 (kumite și kata) și locul 3 (kata master); Ștefan Dumitrache - două locuri 1 (kumite și kata); David Chitaru - două locuri 1 (kumite și kata); Bogdan Călina - locul 2 (kumite); Iustin Mihalache - locul 2 (kata) și locul 3 (kumite); Rafaela Petrache - locul 2 (kumite) și locul 3 (kata); Anton Petrache - locul 2 (kata); Andreea Năstase - două locuri 3 (kata și kumite). Dennis Muscă a încheiat concursul pe locul 4, la kata și kata masters.

Citit 3494 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.