HANDBAL | Înfrângere severă în faţa liderului

HANDBAL | Înfrângere severă în faţa liderului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ultimul meci din acest an în eşalonul al doilea masculin i-a adus echipei gălăţene CS Universitatea un adversar greu de întrecut, CSU Suceava, nimeni alta decât liderul Seriei A. Meciul a avut loc în Sala "Dunărea" şi s-a încheiat cu un scor tare neprietenos: 27-41 (15-20). Sucevenii au pus stăpânire pe joc încă de la început, nedând multe speranţe tinerei echipe antrenate de Florin Andronic. În min. 12, tabela a arătat 6-8, în continuare tot oaspeţii s-au aflat în avantaj, din ce în ce mai consistent: 8-11, 11-13, 15-22 (min. 34), 18-36 (min. 45) şi de aici orice tentativă de revenire a devenit imposibilă. Întâlnirea a fost condusă de un cuplu de arbitri din Piatra Neamţ, Ionuţ Ifrim - Ovidiu Ilisei.

La gruparea gălăţeană au evoluat următorii 15 jucători: Ungureanu, Fuică, Stali - Frangulea 7 goluri, Prună 2, Gheorghe, Ştoalfă, Butea, Lefter 3, Olaru 1, Bădărău 2, Aurică, Rotaru 2, Ionescu 3, Simo şi Şt. Ionel 7.

În continuare vor mai avea loc câteva antrenamente, după care se va intra într-o scurtă vacanţă. Partea a doua a competiţiei - încă un tur şi un retur - se va lansa la mijlocul lunii februarie.

În clasamentul la zi, CSU Galaţi se menţine pe locul 3, cu 9 puncte, urmată de Politehnica Iaşi şi CSU Târgovişte. Primele două poziţii în ierarhia de toamnă sunt ocupate de CSU Suceava şi CSM Magnum Botoşani, cu 22, respectiv, 19 puncte.

Citit 1060 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2019 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.