BASCHET| CSM Galați a urcat pe locul secund în grupă

BASCHET| CSM Galați a urcat pe locul secund în grupă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: CSM Galați s-a impus, scor 95-77, în meciul cu CSM Miercurea Ciuc, disputat sâmbătă seară, pe teren propriu. În ultimul joc din acest an, CSM va juca în deplasare, pe 21 decembrie, la Tg. Jiu. 

În urma victoriei din această seară, gălățenii au urcat pe locul al doilea în Grupa B a Ligii Naționale. 


Baschetbaliștii de la CS Municipal Galați vor juca, astăzi (ora 19,00), cu CSM Miercurea Ciuc, în ultimul meci din acest an de pe teren propriu, în cadrul etapei a zecea din Grupa B a Ligii Naţionale.

Gălățenii, care se află pe locul al treilea în clasament, la egalitate de puncte (16) cu a doua clasată, CSM Mediaș, vin după o victorie extrem de importantă, în fața liderului Grupei B din Liga Națională, CSO Voluntari (17 puncte),  iar antrenorul Eugen Ilie spune că acel succes, reuşit marţi, obligă echipa la la alte reușite similare.

”În momentul de față suntem calificați în faza secundă, aşa că trebuie să luăm fiecare meci în parte, fiecare antrenament, pentru a continua să progresăm. Trebuia să batem și Mediașul aici, dar cu siguranță am crescut de la acel moment şi consider că victoria cu echipa din Voluntari ne obligă să o confirmăm prin alte succese importante”, a declarat Ilie.

Adversara de astăzi, CSM Miercurea Ciuc, se află pe penultimul loc, cu 11 puncte. În meciul din tur, CSM Galați s-a impus categoric, scor 86-52, astfel că este mare favorită şi în disputa de acum, care va avea loc la Sala Sporturilor "Dunărea". 

Săptămâna viitoare va fi ultima etapă din acest an, când CSM Galaţi va juca în deplasare, la Tg. Jiu, ca apoi competiția să se intre într-o mică vacanță competiţională, până pe 4 ianuarie, când gălățenii se vor confrunta cu echipa Athletic Constanța.

Foto Sonia Baciu

Citit 1367 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.