Moș Crăciun vine pe bicicletă, dar și pe apă

Moș Crăciun vine pe bicicletă, dar și pe apă
Îl așteptăm de astăzi!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

"Există magie! Trebuie doar să crezi în ea!", spunea în urmă cu ceva vreme o participantă la cursa de Crăciun "CicloMoșii", iar Clubul de Ciclism Galați ne invită la o nouă ediție a "CicloMoșilor", cei care vor aduce puțină "culoare" orașului.

Timp de trei zile, zeci de bicicliști, costumați corespunzător, se vor aduna pe esplanada Sălii Sporturilor, de la orele 17.30. Apoi, vor parcurge traseul: str. Oţelarilor - str. Brăilei - "Neacşu" - Tiglina 1 - Păpădie - Potcoava de aur - Centru - Parcul "Eminescu" - Grădina Publică, și vor da cu praf de magie de care se vor putea bucura gălățenii prinși în "febra" alergării după cadouri.

"Ho-Ho-Ho" se va auzi din această seară, când CicloMoșii vor porni pe traseul menționat, într-un ritm lejer, acțiunea urmând să fie reluată și în următoarele două seri, de la aceeași oră. "Veniţi îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun și Crăciuniţe, cu bicicletele pregătite de iarnă, luminate, cu clopoţei şi decorate de sărbătoare. Vom face urări şi atmosferă plăcută în întâmpinarea sărbătorii de Crăciun", a declarat unul dintre organizatori.

CicloMoșii vor împărți voie bună, dar și dulciuri, se vor poza cu copiii și nu numai, iar la finalul cursei, în Grădina Publică, se vor oferi punguțe din partea celor de la Liberty Galați tuturor copiilor ce se află la Târgul de Crăciun.

Moș Crăciun vine și pe apă

Şi pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona Foișorului de lemn, astăzi, la ora 15.00, zeci de copii au ocazia să-l întâmpine pe Moș Crăciun, care va veni într-un mod inedit, pe Dunăre, însoțit de spririduși în caiace. Tot cei de la Liberty îl vor sprijini cu dulciuri și pe Moșul "dunărean".

Citit 2963 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2019 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.