Hochei. Gălăţeanca Emilia Munteanu, la Olimpiada tineretului
Foto: Robert CB

Hochei. Gălăţeanca Emilia Munteanu, la Olimpiada tineretului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Turneele de hochei pe gheață 3x3, masculin și feminin, din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) 2020, de la Lausanne, Elveția, se desfășoară, începând de joi, până pe 15 ianuarie. România va participa cu trei sportivi: Antal Csongor (CSS Gheorgheni), Sonia David (ACS Steaua) şi gălăţeanca Emilia Munteanu, acum la Corona Braşov. Cei trei români vor fi însoțiti de antrenorul Elod Antal.

Turneul 3x3 fete va avea la start opt echipe: Blue, Red, Brown, Yelow, Green, Black, Orange şi Grey. Sonia David va fi componentă a echipei Red, iar Emilia Munteanu va face parte din echipa Grey.

Federaţia Internaţională de Hochei i-a ales pe cei trei sportivi români în funcție de timpii obținuți la selecția organizată de Federaţia Română de Hochei, în luna august 2019, pe Patinoarul ”Olimpic” din Brașov. Eligibili pentru probe au fost sportivii născuți între 1 ianuarie 2004 și 31 decembrie 2005. La selecție au participat 40 de sportivi, desemnaţi de antrenorii cluburilor din București, Brașov, Cârța, Galați, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Ploiești și Sfântu Gheorghe.

În total, 88 de băieți și 88 de fete vor participa la turneele de hochei pe gheață 3×3 din cadrul JOT.

Citit 2371 ori Ultima modificare Luni, 06 Ianuarie 2020 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.