Triumf şi în al doilea meci
Foto: Bogdan Codrescu

Triumf şi în al doilea meci
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Hocheiştii echipei gălăţene CSM “Dunărea” au punctat din plin, atât în clasament cât şi la “impresia artistică”, în cele două partide de pe gheaţa proprie cu redutabila grupare ACSH Gheorgheni, ambele câştigate.

Cu toate că în a doua partidă, disputată duminică, formaţia din Gheorgheni a avut o evoluţie mult mai bună faţă de seara precedentă, deznodământul a fost acelaşi, victorie tot cu 4-1 a echipei din Galaţi.

Primele două reprize au fost echilibrate, aspect oglindit şi pe tabela de scor, care arăta 1-1 la ultima pauză. Echipa gălăţeană, antrenată de Vadim Şakraiciuk şi Cornel Chiriţă, a deschis scorul în minutul 8, Zabludovski finalizând o superbă acţiune a lui Kiricenko, cu pasă perfectă în faţa porţii. ACSH Gheorgheni a egalat la începutul reprizei secunde (min. 22), fructificând o superioritate numerică, iar până la ultima pauză nu s-a mai înscris.

În a treia repriză, cei de la CSM Galaţi sau dezlănţuit, jocul combinativ superior dând roade. Skachkov a făcut 2-1 (min. 44), iar în minutul 50 a fost o fază identică ca aceea de la primul gol, cu aceiaşi autori: Kiricenko cu pasa, Zabludovski cu finalizarea. 4-1 s-a făcut cu 5 minute înainte de final, printr-un gol marcat de Skachkov (pase decisive Neznamov şi Paior), într-o situaţie de dublă superioritate numerică.

Astăzi, încă un meci

În urma celor două victorii, formaţia gălăţeană a ajuns la 46 de puncte şi ocupă locul al doilea în clasament, dar ierarhia este departe de a fi edificatoare, în condiţiile în care sunt diferenţe mari între echipe la numărul de meciuri jucate. SC Miercurea Ciuc are 60 de puncte din 25 de jocuri, CSM “Dunărea are 17 partide, ASCH Gheorgheni - 40 de puncte din 22 de meciuri, Corona Braşov - 31 puncte din doar 14 întâlniri, iar Steaua - 30 puncte din 19 meciuri.

În această seară, formaţia gălăţeană are din nou meci pe teren propriu (ora 18.30), de data aceasta în faţa celor de la Steaua Bucureşti. Apoi, la finalul săptămânii, sâmbătă şi duminică, vor fi alte două partide de mare atracţie la Galaţi, cu Corona Braşov.

Citit 1720 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2020 20:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.