S-a stabilit lotul pentru Fed Cup
Foto: Sonia Baciu

S-a stabilit lotul pentru Fed Cup
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României a anunțat, marți, numele jucătoarelor cu care va aborda întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup by BNP Paribas: Ana Bogdan (98 WTA), Irina Bara (160 WTA), Gabriela Ruse (183 WTA), Raluca Olaru (48 WTA la dublu) și Jaqueline Cristian (209 WTA). ”O să fie un meci foarte greu și, din păcate, nu am putut să aducem la lot cele mai bune jucătoare. Pentru mine este o dezamăgire că nu avem cea mai bună echipă, dar trebuie să înțelegem că tenisul este în primul rând un sport individual, iar jucătoarele trebuie să-și vadă de propriile interese, să-și vadă de carieră. Pe de altă parte, avem acum un schimb de generații, pe care poate că îl făceam peste câțiva ani, și mă bucur că o să putem testa o echipă mai tânără cu jucătoare care au deja experiență internațională și este momentul să arate ce pot la echipa națională”, a declarat, pentru www.frt.ro, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României.

De partea cealaltă, Rusia are în lot următoarele jucatoare: Ekaterina Alexandrova (28 WTA), Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA), Veronika Kudermetova (40 WTA, 28 WTA la dublu), Svetlana Kuznetsova (53 WTA) şi Anna Kalinskaya (109 WTA, 79 WTA la dublu).

Pavlyuchenkova va juca în această noapte, în sferturile turneului de Grand Slam de la Melbourne, contra lui Garbine Muguruza, iar Simona Halep cu Anett Kontaveit (la ora 2.00, ora României). Prima semifinală se va disputa între liderul mondial Ashleigh Barty și americanca Sofia Kenin.

Citit 1434 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.