FOTBAL | Turneul final al ”Cupei de Iarnă”

FOTBAL | Turneul final al ”Cupei de Iarnă”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cea de-a opta ediţie a „Cupei de Iamă – Memorialul Nicolae Rainea”, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal pentru a acoperi golul competiţional din această perioadă pentru formaţiile din Liga a IV-a şi a V-a, a ajuns la faza finală.

Până acum, cele 22 de echipe s-au confruntat în cele patru turnee zonale, unde victorioase au ieşit Avântul Valea Mărului (antrenor Gheorghiţă Popa), Zimbrul Slobozia Conache (Cosmin Gârleanu şi Florin Anghel), Gloria Iveşti (Fănică Rusu) şi Şoimii Folteşti (Nicu Butuc). Surpriza primei faze a constituit-o calificarea pentru turneul final a echipei din Floteşti, din Liga a V-a, toate celelalte calificate venind din eşalonul al patrulea. De notat că echipa din Folteşti a revenit anul trecut în competiţii după o absenţă de zece ani!

La turneul final, ce va fi găzduit astăzi de sala din Şendreni, începând de la ora 14,00, se va juca în sistemul fiecare cu fiecare, primul fluier al arbitrilor având loc la ora 10,00.

Prima ediţie a acestei competiţii a fost adjudecată de Quantum Club (antrenor Iulian Oancea), în timp ce echipa „zimbrilor” este singura care a câştigat două ediţii.

 
Citit 986 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.