Oţelul a început cantonamentul din Spania
Foto: ascotelul.ro

Oţelul a început cantonamentul din Spania
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa gălăţeană SC Oţelul a încheiat prima parte a pregătirilor pentru returul Ligii 3, cea dedicată acumulărilor fizice, iar pentru pregătirea tehnico-tactică şi omogenizare a plecat ieri într-un cantonament, în Spania, zona Almeria.

Formaţia gălăţeană este găzduită, la fel ca anul trecut, de Palomares Beach Apartamentos, sponsor al acestui stagiu centralizat.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a deplasat 23 de jucători în acest cantonament: portari - Gabriel Ursu, Robert Dogaru, Iulian Dinu; fundași - Alexandru David, Costin Ghiocel, Mihai Manău, Ionuț Puțanu, Marius Sevastian, Vlad Bucevschi, Rareș Pop; mijlocași - Bogdan Crihană, Cosmin Stoian, Andrei Bordieanu, Andrei Munteanu, Denis Cireș, Eduard Drăgan, Alexandru Alecu, Ștefan Farcaș, Alexandru Nemțanu, Filip Dima; atacanți - Robert Țicămucă, Marius Matei, Gabriel Răducan.

Din lotul deplasat în Spania lipseşte surprinzător atacantul George Cîrjan, cu o explicaţie ciudată într-un comunicat de pe site-ul clubului: „incert”.

Noutatea o reprezintă Gabriel Răducan, atacant gălățean în vârstă de 19 ani, crescut de Junior Galați și care a trecut pe la Centrul de copii și juniori de la Dinamo București, unde a debutat și în Liga 1. În tur a evoluat în Liga 2, în tricoul celor de la CSM Reșita, unde a bifat 7 prezențe.

În Spania, oțelarii vor susține meciuri amicale cu formații preponderent din a patra ligă spaniolă, primul fiind cu formaţia CD Vera (Primera Division Andaluza), în 11 februarie.

Citit 2342 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.